2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا😳 دعوا شد تو عروسیت؟

ن یکی سکته کرد انداختن پای قدم شومی من مادرم لج کردا بود بابام با خانواده شوهرم دعوا کرده بود خواهر شوهرم طلاهامو گم کرد .....

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
ن یکی سکته کرد انداختن پای قدم شومی من مادرم لج کردا بود بابام با خانواده شوهرم دعوا کرده بود خواهر ...

ای بابا خیلی بعضیا حرف مفت میزنن بچه فامیلامون دو هفتش بود کرونا اومد تو ایران هی میگن پاقدمش بده

اخه اون طفل معصوم چه بدی داره

خودتو ناراحت نکن عزیزم♥️

اینم فکر خوبیه😂 ولی مزه جشن عروسی یه چی دیگس☹

خب عروسی بگیر، الان برو سر خونه زندگیت،بعدا لباس عروسو و تالار و فلان،برات مهم هم نباشه ملت چی میخوان بگن،چون خودمم دخترم ،میدونم از بچگی آرزوی هر دختری اینه که عروسی بگیره،از خودت دریغش نکن و نذار حسرتش ب دلت بمونه. موفق باشی💃😊😙

فدات بشم عزیزم نمیدونی چقدر خوشحال شدم، وقتی دیدم میخوای همین جوری بری، تو این کرونا دور همی نداری. برات آرزوی خوشبختی بی پایان دارم ❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘👑👑👑👑👑

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜.