2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دیشب خودم تصمیم گرفتم ولی خیلی بده دورهمی نیست!بازم میگم بیخیال

به همه بگو بد کرونا سالگرد عروسی میگیرم که از یادشون نره طرف ما همه رفتن سرخونه زندگیشون اما گفتن بعدا یه جشن میگیریم 

واو واقعا کسایی ک راحت میگن برو یر زندگیت خودشونم بودن این کارو میکردن ؟ من اگه خودم بودم دوس داشتم صبر کنم تا کرونا بره و عروسی بگیرم هرچند معلوم نیس کرونا دوسال دیگه بره یا ده سال دیگه یا فرداش.. یکم صبر ‌و مقاومت می کردم.بعداز دتی اگه ناامید شدم از رفتن کرونا اونوقت دبگیگه تصمیم می کردگفتم

والا با توجه به ممنوعیت خرید واکسن و شوک جدیدی که به ملت صبور وارد شده کرونا حالا حالاها هست برو سر ...

اره 

انشالله شریک زندگیم خوب باشه خیانت کار نشه

عروسیم نخواستیم

عاقلانه ترین کار رو میکنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان مگ دهه فاطمیه س؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم