2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه بیا خونه دوطبقه باهم بشینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 40 پست

وا ینی الکی همینجوزی فحش میده؟؟مادرش بجای تعریف کردن ادبش کنه خب

چرا خونه رو خ مینویسی؟؟

شرایطتو بسنج‌هرجور خودت میدونی

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نرو. هرچی هم که خوب باشن، بازم نزدیک باشن از بد و خوب هم باخبر میشید

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

به هیچ وجه،من باشم نمیرم اصلا، با این که رابطم با مادرشوهرم خوبه ولی همچین اشتباهی رو نمیکنم هر چقدر خوب باشه بازم دخالت  میکنه

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...
یعنی تنها حسن با مادر شوهر زندگی کردن کرایه ندادنه که تو اونم باید بدی

ما ۱۵ پول پیش دادیم

پول قبضا و چیزای دگ رو میدیم 🤭هیچ حسنی نداره 

بنظر من ک دوری و دوستی

شرایطتو بسنج اگه واقعا اهل دخالت نیست و ازش بدت نمیاد هر روز چشم تو چشم شی برو خوب برا بچه هم ی کمک خیلی بزرگه ولی من به شخصه الان تعمیرات دارم حتی بذا دوروزم قبول نکردم برم با بچه ای کوچیک تو خاک وخول موندم ولی تن به اونجا رفتن ندادم چون خیلی اذیتم کرده و میکنه با حرفاش

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

نه. وقتی نزدیک بشین شرایط فرق میکنه. خواه و ناخواه دخالتها شروع میشه. رو ها به هم باز میشه. هر کی بیاد خونه مادر شوهرت شماهم باید برین. اگه با شوهرت مشکل پیدا کنی قهراتون طولانی میشه. چون شوهرت میره پایین حوصلش سر نمیره

نه اهل دخالت و اینا نیس بجز اینکه همش شام و ناهار میگه بیا خونمون

باید خودتون تصمیم بگیرین 

درهرحال محدودیت هایی داره 

نمیدونم واقعا

البته از یه جهت چون مادر شوهرت تنها هست کاملا

اینکه کنارش باشین کار خیر هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز