2777
2789
عنوان

برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 26 پست
الهی 🥀

پدرم و پدربزرگم که فوت شدن بدجور بهم ریختم.  یه بار یکی بهم گفت واقعا فکر کن!! هشتاد سال بعد انسان هایی که الان رو زمینن نیستن و همه رفتیم. واقعا عمیقا فکر کنی دیگ ترس بی معنی میشه دیر یازود عرض ۸۰ سال توهم نیستی رفتی پیش برادرت همین

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیا اینجوریه دیگه دوست عزیز یکی میره یکی ب دنیا میاد پدر منم تو ۴۰ فوت کردن متاسفانه ایست قلبی تو خواب اصلا پدرم انگار ی پسر ۲۵ ساله بود خدا رحمتش کنه خدا تموم رفتگان رو بیامرزه منم از اون وقت حالم خوش نیس الانم ریزش مو گرفتم از استرس 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

خیلی سخته خیلی منم ۴ماهه همه کسم مادرم از دست دادم😭😭😭امااینقدر دنیایی فک نکنین که خاک باهاش چکار کرده... این مسافرت برا هممونه ایشون زودتر سفرشون اغاز شده بعدش نوبت من و شماس.اگه مرگ بد بود پیامبراواماما بهش دچار نمیشدن و اگه خوب بود شیطون زنده نمیموند

خدا به دلتون صبربده و به براتون ارامش

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

تسليت ميگم از صميم قلبم تسليت ميگم بهت عزيزم بيا بغلم 😥 دستم داره ميلرزه 

بيا فكر كن داره پير ميشه مثل زندگي عادي و روزانش 

الان روح ايشون شرايط روحيشون خيلي مهمه وَ اينكه اموات بيشتر از حدي كه ما تصور ميكنيم اطرافمون هستن خدا بهشون اجازه ميده بارها به خانواده رجوع كنن 

فكرش رو بكن كه به احوالمون آگاهن حالا خودش شاهد بي تابي هات باشه چه رنجي ميكشه

الان فقط بايد شرايط روح ايشون رو در نظر بگيري به سرعت براي رفع مظالم براي نماز قضا براي روزه 

و خيرات اقدام كن 

اين دلتنگي ها بي تابي ها دلت بخواد بغلش كني و ديدن عكساش سيرت نميكنن تا ميتوني دلت ميخواد فرياد بزني و بخواهيش 

عادت نميشه تموم نميشه تموم نميشه

اما كمكش كن كني الان همين الان ميتوني براي اسايش اخرتش اقدام كني 

من رو توي غم خودت شريك بدون 

عزیزم خدا رحمتش کنه

منم پدرمو تازه از دست دادم و اولین باره دارم مفهوم مرگ رو اینقدر عمیق حس می کنم

نمیدونم شاید داغ برادر سخت تر از پدر باشه

ولی من هر وقت می بینم خیلی دارم اذیت میشم به این فکر می کنم که این سرنوشت همه ماست

خودم هم قرار نیست تا ابد زنده بمونم. اینجوری تصور می کنم که بالاخره قراره دوباره یه روزی یه جای دیگه هممون دور هم جمع شیم