2777
2789
مطمعن باش خوبه وهرسال فروردین یه درصدی اضافه میشی شغل بسیار خوبیه .خواهشا اگه علاقه نداری نیا تواین ...

یکی دو سالی هست معلمم. خیلی هم تخصصی و باحوصله و موفق درس میدم اما از وقتی مجازی شده خییییلی فشار رومه. انقد اذیت شدم این تاپیکو زدم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم ممنون از انرژی مثبتت. قبول که کردم و مشغولم الان. ولی از وقتی مجازی شده خییییلی فشار رومه. واق ...

خواهش میکنم.مزایاش بیشتر از معایبشه..من خودم امسال شرکت کردم ازمون معلمی- اگرم قبول بشم میرم چون محل کارم 40 کیلومتر دورتره الان.اگر اینو قبول شم نزدیک خونه امه..یه سری امتیازها توی این شغل خیلی توی کیفیت زندگی تاثیر داره/.ایشالا موفق باشی گلم.

خواهش میکنم.مزایاش بیشتر از معایبشه..من خودم امسال شرکت کردم ازمون معلمی- اگرم قبول بشم میرم چون محل ...

ممنون عزیزم. ان شاالله که شما هم موفق بشی و بهترین ها برات اتفاق بیفته 🙏♥️

یکی دو سالی هست معلمم. خیلی هم تخصصی و باحوصله و موفق درس میدم اما از وقتی مجازی شده خییییلی فشار رو ...

اینم میگذره

مجازی باعث میشه تخصصی درس بدی، چون اولیا اونور زیر نظرت گرفتن..

یا حداقل تو اینجوری فکر میکنی و خودت استرس اشتباه کردن داری

این باعث میشه درس دادنت عالی بشه.. ولی اداره کردن کلاس و درس دادن حضوری اصلا فرق داره

خودت به درس دادن مسلط میشی و اعتماد بنفست بالا میره

انشالله سال‌های بعدم روی اداره کلاس پیشرفت کنی...

معلمی عشقه

اینم میگذره مجازی باعث میشه تخصصی درس بدی، چون اولیا اونور زیر نظرت گرفتن.. یا حداقل تو اینجوری فک ...

بله دقیقا همینطوره. تو مجازی باید روی واو به واو تدریس تمرکز کنیم که صدای اولیا درنیاد. تک تک تکالیفو بازخورد بدیم و.... 

ممنون از آرزوی موفقیتت من هم برای شما آرزوی بهترین ها رو دارم♥️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز