2777
2789
عنوان

تیرگی دور چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4243 بازدید | 36 پست
منم خیلی بدم میادازتیرگی دورچشمم.واقعابراهمیشه میبره؟

باید استفادع مداوم داشته باشیم، خیییلی تیرگی رو کم میکنه، وقتی میزنی یه احساس گرما میکنی دورچشمت

خودم لغو کاربری زدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخا ینی شبیه اونا نیست پس چیه😂

پد نازکتره یه بار مصرفه جنسشم پنبه ست فقط زیر و روش ضخیمتره....شاید اونارم بگن پد ولی اینی ک واسه اینجور چیزا استفاده میشه همینه ک توصیف کردم..یه پاکتش ۱۰۰ تا اینا داره توش

ماه پیش خریدم 490 توی یه هفته جواب داد بم

چقد عالی 

تیرگی دور چشمتون شاید کم بوده ؟اخه من یه حلقه بزرگه دورچشمم واقعا اگه با یه دوره استفاده کردن جواب بگیرم میخرمش

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
چقد عالی  تیرگی دور چشمتون شاید کم بوده ؟اخه من یه حلقه بزرگه دورچشمم واقعا اگه با یه دوره است ...

نه تیرگی از بچگی ارثی داشتم هم زیر چشمم بود هم دورش، یه قوطیشو واسه شیش ماه داری، تو شهر گیرت نمیاد معمولا پیجای اینترنتی اصل فروش دارن، 

خودم لغو کاربری زدم
مطمعنی واسه هر سنیه؟؟؟؟؟من ۲۴سالمه دکتر بم‌ساسکین داده دور‌چشم 

من با دکتر پوستم ک مشورت کردم، اولش بهم نیتروژنا داده بود خیییلی موثر نبود، این یکیو ک امتحان کردم بهشم گفتم، واقعا خیلی راضی بودم اصلا بعد یه هفته خودم باورم نمیشد تا این حد

خودم لغو کاربری زدم
نه تیرگی از بچگی ارثی داشتم هم زیر چشمم بود هم دورش، یه قوطیشو واسه شیش ماه داری، تو شهر گیرت نمیاد ...

مرسی شما از چه پیجی خریدین؟

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
من با دکتر پوستم ک مشورت کردم، اولش بهم نیتروژنا داده بود خیییلی موثر نبود، این یکیو ک امتحان کردم ب ...

عزیزم این سرم باید روی استخون دور چشم زده شه؟یامیشه قسمت داخلی ترپوست هم زد؟

عزیزم این سرم باید روی استخون دور چشم زده شه؟یامیشه قسمت داخلی ترپوست هم زد؟

میشه زد عزیزم، من دقیقا زیر چشمم و توی گودی بینیم میزنم، یکم احساس گرما و سوزش میکنی ولی بخاطر جریان خونه

خودم لغو کاربری زدم
هیچی ب اندازه سرم دورچشم اوردینری تیرگیو نمیبره من خریدم وااااقعا محشر بود

واقفا خیلی خوبه؟ من زیر چشم چپم سیاه اونیکه سفید. یه وضعی . اگه سرم گافئین خوبه بخرم؟ 

توکل بر خدای مهربان
مثل قطرس برای همه چی داره، هم جوش هم لایه برداری هم دورچشم، با قطره چکونش میزنی سر انگشتت بعد میکشی ...

سلام 

حتی تیرگی دور چشم که ارثی هست هم کمش میکنه؟؟برای شما ارثی بوده یا نه ؟؟  الان چطور شده دور چشمتون؟؟

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊