2777
2789
عنوان

سن ۲۹سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 18 پست
من ۳۰سالمه هرکیو تو مسابقه های تلویزیون میبینم که سنشونو میگن باورم نمیشه از من کوچکترن😁😁😁 میگم ب ...

دقیقا منم این متولدای ۷۵و۶رو که میبینم کلی بزرگ شدن میگم پس دیگه حتما من پیرم

متاهلی شما؟ آخه سن کم ازدواج کردم و شوهرم ده سال بزرگ تره  احساس میکنم دیگه الان پیر شدم  ...

بله متاهلم دوتا هم بچه دارم همسرم ۳۶ ساله س ..سن یه عدده بستگی به طرز فکر خودتون داره .به نظرم شما همیشه به خودت و همسرت برس و سعی کن نظرش رو عوض کنی

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شرایط ترو دارم البته همسرم اونو نمیگه  و با این تفاوت که ی تو راهی هم‌دارم و یک سالم ازت کوجیک ترم و شوهرمم ده سال بزرگ تر من که اصلا هنوزم لباسای رنگی پنگی و خزدار و اینا میپوشم و بازی و تفریح با بچه هام میکنم 

دقیقا منم این متولدای ۷۵و۶رو که میبینم کلی بزرگ شدن میگم پس دیگه حتما من پیرم

زاویه دیدتو عوض کن. من میگم چقدر جوونم که انگار بااینا همسنم هم از نظر روحیه هم ظاهر😉

به اندامت و لباسات برس کلی احساس جوونی میکنی به شوهرتم بگو ۲۹اوج جوونیه تو پیری من جوونم نذار اعتماد بنفستو پایین بیاره

درخواست دوستی قبول نمیکنم