2777
2789
عنوان

رابطه دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 125 پست
والا من اومدم یه بار با علاقه پیش برم خاستم حرف دلشو بفهمم از طریق دوستم اومد به خود دوستم پیشنهاد د ...

مشکل همینه که ما حس و احساس رو با هم یکی کردیم در صورتی که جداست...عشق و علاقه با وابستگی ها فرق دارد

از خودمون شروع کنیم..به خدا زندگی سخت نیست

سخت نه بابا آسونه خیلی هم خوشگله ولی ببین تو به یه افسرده بگی ناراحت نباش درست میشه نه نمیشه دیگه به گفتن ما ربطی نداره هرکی خودش بخواد میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل همینه که ما حس و احساس رو با هم یکی کردیم در صورتی که جداست...عشق و علاقه با وابستگی ها فرق دار ...

آره فرق داره ولی وقتی دلت یه گراز رو میخاد دیگ میخاد عقلت میخاد این حسا رو جدا کنه هااا ولی دلت نمیزاره در نتیجه کرک و پرت میریزه منم امشب شکست عشقی خوردم اواره تو تاپیکا میچرخم😐😐

آنابل:شوخی ممنوع❎
سخت نه بابا آسونه خیلی هم خوشگله ولی ببین تو به یه افسرده بگی ناراحت نباش درست میشه نه نمیشه دیگه به ...

دقیقا همین صحبتمه..که مهم تلاش و عمل خودمونه نه حرف ها...همون افسردگی که میگید فقط یک فکره واقعیت نداره

متاسفم دوست داشتم بیشتراستفاده کنم ازحرفاوتجربیات شمااما بنابه دلائلی ممکن نیست باعرض پوزش...استفاده کردم بازهم ممنون ازشماسعی میکنم تاپیک های قبلیتونم بخونم که بیشتراستفاده کنم باتشکر.

دقیقا همین صحبتمه..که مهم تلاش و عمل خودمونه نه حرف ها...همون افسردگی که میگید فقط یک فکره واقعیت ند ...

خب افسرده ها ببین وقتی بیشتر از بقیه از دنیا بفهمی نا امید میشی و میری به سوی افسردگی اما بازم اگر بخواد درست میشه حرف که نون آب نمیشه 

متاسفم دوست داشتم بیشتراستفاده کنم ازحرفاوتجربیات شمااما بنابه دلائلی ممکن نیست باعرض پوزش...استفاده ...

ممنونم از شما که وقت میزارید و میخونید...اما انتهای همه حرف ها با خودتون خلوت کنید و به آسمون نگاه کنید با خودتون فکرکنید اون اصل خودتون کیه..اونی که از همه چیز اگاهه..اونی که خوشبخته

خب افسرده ها ببین وقتی بیشتر از بقیه از دنیا بفهمی نا امید میشی و میری به سوی افسردگی اما بازم اگر ب ...

از خودتون بیایید بیرون تاهمیشه در ارامش باشید.علم و حرف محدوده و احساس بینهایت