yzmari مدیر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 316 عنوان جهیزیهههههههههههه | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 17 پست سلام من دارم جهیزیه میخرمیخچالمو مارک استیلون خریدمو لباسشویی مارک شارپاما برای یخچال خیلیییی استرس دارم مامانم میگع خوبن اگ تجربه دارین بگینکلا تجربه تو جهیزیه خریدن دارین بگینمثل مبل راحتی یا سلطنتیسبک تیره یا روشن 1399/10/21 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
o_osarayo_o عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 147 اتفاقا خورده ریزای اشپز خونه ک دم دستیه همش زرده و طوسی خب اشپزخونه با پذیرایی که تو چشم تره فرق دارهمن خودم برای اشپزخونه رو برقیارو نقره ای خریدم پلاستیکارو صورتی برای حمومو کرمی برای دستشویی سفیدوسایل سفر و سبز پسته ای
yzmari مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 316 خب اشپزخونه با پذیرایی که تو چشم تره فرق داره من خودم برای اشپزخونه رو برقیارو نقره ای خریدم پلاستی ... واقعا چقد سخته خریدن جهیزیه همش استرس داره ادم
o_osarayo_o عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 147 واقعا چقد سخته خریدن جهیزیه همش استرس داره ادم خیلی سخت نگیر و سعی کن قبل عید تموم کنی خریداتو چون مشخص نیست باز جنسا گرون تر شه یا نه!