2777
2789

منم زنش نمیدم

ولی با دوست دختر اکی هستم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا به خدا   یجوری بعضی ها حرف میزنن انگار که مادره دشمنه در صورتیکه این حس رو با مادرای خود ...

آفرین آره دقیقا

من وقیق یادم نیست یکی از دوستام از مادرشوهرش یه چی شنیده بود و هی فحشش میداد

بعد دیدم اصلا اون چیز بد نیست

گفتم مادر خودت میگفت واکنشت چی بود گفت هیچی

بعد پشیمون شد

گفت از بس گفان مادرشوهرا بدن شده ملکه ی ذهنم 

همش اونو بد میدونم

والا آدمی که درست بزرگ بشه با آدم درستش ازدواج کنه نمیره دنبال این خاله زنکیا

منم هیچوقت دخترمو شوهر نمیدم انقدر که شوهرهای مریض دیدم تو این سایت😭😭

دقیقا

واقعا بنظرم توی ایران دختر شوهر دادن صد برابر بدتر و پر ریسکتر از پسر زن دادنه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
نه که دور کنیم فقط بعضیا خیلی روابطشون با پسرشون عاطفی و احساسیه این لازم نیست  بعدا بچه ضربه ...

خب بچمونه دوسش داریم نمیشه چون پسره رابطمون رو کمرنگ کنیم 

عشق اول هربچه ای هم مادرشه چه دختر چه پسر

پس ماهم موظفیم محبت رو بهشون یاد بدیم با محبت کردن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

برعکس انقد خوبه کیف داره پسرتو دوماد کنی انشالا تمام مادرا این روزو ببینن وحالشو ببرن ،،من یدونه پسردارم سه ساله دومادش کردم انقد حس خوبیه ،خودتونو اینجوری متقاید نکنین دلم نمیخاد دوست ندارم این حرفا کدومه ،برعکس تمام مادرا ارزوی دومادی پسراشونو دارن،فقط خداکنه عروس خوب گیرتون بیاد ،منکه خداروشکر عروسم ماهه انقد دخترعاقل وفهمیده هست ک کیف میکنم،،خوشحالم پسرم زن وزندگی داره ،،لذت میبرم ،خدا برا همه جوونا درست کنه وسیله مسکن وازدواجشونو،الهی امین

اگه مادرشوهر از روز اول عروسشو مثل دخترش ببینه، عروسم این قضیه رو حس میکنه، من مادر شوهرم نه اهل تیکه و کنایس، نه کارای بقیه مادر شوهرارو میکنه، منم خیلی دوسش دارم، همه عروسا اینجوری نیستن

من دارم جهیزیه میخرم انقد دلسوزانه میگم قالی خوب بخریاااا، قالی قشنگ بخریااااا،،، میخام واسه خرید قالی با ایشون برم، چون رو قالیم خیلی حساسه، میخام همونکه میخاد بشه

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
دقیقا واقعا بنظرم توی ایران دختر شوهر دادن صد برابر بدتر و پر ریسکتر از پسر زن دادنه

اره بخدا 

من که هیچوقت دخترمو نمیدم انقدر چشماشو به دنیا باز میکنم که خودش نخواد ازدولج کنه تو ایران

سوگلی خدا منم💜
دقیقاااا میخوام بهش بگم هر چند تا دوست داری دوس دختر بگیر بیا رو تخم چشام  😅😅😅 الان که خوا ...

هیچی بابا دلتو بزرگ کن انشاالله عروس خوب گیر پسرت میاد غصه نخور خوشبخت بشن هر جا هستن ما هم خوشیم به خوشی اونا 

اگر بچه رو بدون افراط و تفریط بزرگ کنیم نه اون قدر به ما وابسته باشه نه اون قدر از ما دور نباید نگران داماد کردن و عروس ایندش باشیم

همه عروس ها هم که بد نیستن بعضی وقت ها از بس وابسته ایم اجازه نمیدیم اونا یه زندگی مستقل داشته باشن به قول مشاور تو تلویزیون چند روز پیش میگفت انگار بچمون تو قحطی تا یه غذا میپزین میگیم بیا اینجا‌ یا مثلا اصرار نمیکنیم میگیم هر جور راحتی نمیخوای نیا ولی نیومد زنگ میزنیم عه چرا نیومدی  نه اون قدر بهدحال خودش میزاریمش که دلش هم برامونوتنگ نشه 

حد وسط که باشه احترام متقابل میاد . بین زن و مادر انتخاب نمیکنه تا وقتی مجبورش نکنیم

مهربون باش و عروست رو هم مثل بچه خودت دوست داشته باش نه تنها پسرو از مادرش جدا نمیکنه بلکه عاشقتم م ...

نه بابا دخترا الان خیلی بدجنس شدن خیلییی

من چندین مورد دیدم اینجا الکی الکی به مادرشوهرشون فحش میدن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏