2777
2789

🦋

هوالحبیب

لب بر لبم  نهاد و به من گفـت با نگاه

اينـک همان لبی كه قرار تـو بـرده بود

#لا_ادری

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚

شوق می‌گوید ڪه آسان نیست بی او زیستن

صبر می‌گوید ڪه باکی نیست، گو دشوار باش  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ڪشتی صبر خود در بَحر #غم افڪندیم

تا آخر از این #طوفان هر تخته ڪجا افتد

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

شیرین لب او تلخ نگفتی هرگز

این بی نمکی زشور بختی من است

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
ما ڪشتی صبر خود در بَحر #غم افڪندیم تا آخر از این #طوفان هر تخته ڪجا افتد

🌷 🌾 🌿

اشک در چشمان من طوفان غم داردبه دل

خنده بر لب می زنم تا کس  نداند  راز  دل  

#صائب_تبريزي
🌷 🌾 🌿

ای #غم_تـو را سپاس ڪه بی‌هيچ منتی

چون #سايه_آمدی همه جا پا به پای ما

شیرین لب او تلخ نگفتی هرگز این بی نمکی زشور بختی من است

🌷 🌾 🌿

چنین که می‌گذری تلخ بر من، از سر قهر

گمان برم که غم ‌انگیز ماه و سال منی

#سیمین_بهبهانی
🌷 🌾 🌿

🌷 🌾 🌿 اشک در چشمان من طوفان غم داردبه دل خنده بر لب می زنم تا کس  نداند  راز  دل ...

این هدیه ی عشق است به دیوانه ڪه باید

با #درد_بخنداند و با #درد_بڪَرید👌🍂

2790
2778
2791
2779
2792