2777
2789
عنوان

❤😋😋مرد غیرتی 😋😋❤

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 135 پست
و شما چرا با همچین فرد مشکل داری ادامه میدی؟؟  جدا از توهین و تحقیری ک میشید و نه تنها بددل و ش ...

یا خدا خطرناک منظورت چیه؟😨

ببین صد تا اخلاق مثبت داره ولی کلا خیلی تو این زمینه ها حساسه من حس میکنم ممکنه پارانویا داشته باشه واسه همین میخوام اگه مطمئن شدم کمکش کنم درمان شه

چون واقعا ازین پسرای سنتی و اینا نیست که بگم همینجوری بار اومده و کلا اخلاقش همینه ....

خیلی امروزیه اتفاقا....

نمیدونم والا😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتش حتما  ویلن سخته نسیم جون؟¿¿

نه عزیزم سخت نیست فقط برعکس ساز های دیگه اس ویولن و پیانو شروع سخت هست رفته رفته اسون میشه ولی سازهای دیگه شروع اسون رفته رفته سخت میشه.

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
نه عزیزم سخت نیست فقط برعکس ساز های دیگه اس ویولن و پیانو شروع سخت هست رفته رفته اسون میشه ولی سازها ...

ممنونم برا اطلاعاتت😘😘

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
همینو میگم دیگه زمین خریدیم فعلا قرض داریم اونو بخونه کرده میگه بعدامیری ولی می‌دونم نمیزاره برم تا ...

خب اینجوری که نمیشه که تنها جای نرفت با یه مشاوره واسه مشکل صحبت کن

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
یا خدا خطرناک منظورت چیه؟😨 ببین صد تا اخلاق مثبت داره ولی کلا خیلی تو این زمینه ها حساسه من حس میک ...

تعقیبت میکنه بنظرت خطرناک نیست؟؟ 

اینا هم اخلاق منفی نیست مشکلات خیلی جدی و اختلاله.. 

با فکر اینکه کمک میکنم درمان بشه فقط وقت و انرژی خودتو حروم میکنی اخرشم خودت عصبی میشی.. 

درمان بددلی و شکاکی هم اصلا اسون نیست و این افراد میتونن خیلی خطرناک بشن و اسیب بزنن 

تعقیبت میکنه بنظرت خطرناک نیست؟؟  اینا هم اخلاق منفی نیست مشکلات خیلی جدی و اختلاله..  ب ...

بله درسته نمیخوام دوسته گلمونو بترسونم ولی این یه جور بیاعتمادی و شکاکیه

تعقیبت میکنه بنظرت خطرناک نیست؟؟  اینا هم اخلاق منفی نیست مشکلات خیلی جدی و اختلاله..  ب ...

من یکی از دوستام روانشناسه وقتی براش تعریف کردم گفت که احتمالا پارانویا داره پارانویا یعنی همین شک و بدگمانی و ذهنیت منفی و اگه شدید باشه کلا این افراد اجازه ازدواج ندارن چون ممکنه سر یه شک به همسرشون آسیب بزنن😱ولی اگه خفیف باشه با دارو و مشاوره و .... درمان میشه🤗

حالا اون فقط حدس زد از نزدیک ندیدش 

منم میخوام بهش بگم که فکر میکنم این اختلال رو داره و باید بره درمان بشه که اگه قابل درمان بود ادامه میدیم ولی اگه بخواد مخالفت کنه و بگه من هیچ مشکلی ندارم و اینا باهاش کات کنم😞واقعا به هر قیمتی شده باهاش کات میکنم😶

ولی امیدوارم کار به اونجا نکشه چون میدونم جدا شدن ازش کار راحتی نیست هم بخاطر اینکه دوستش دارم و هم اینکه مطمئنم به راحتی دست از سرم بر نمیداره

چند بار وقتی تازه دوست شده بودیم ازش پرسیدم اگه ازت جدا بشم چیکار میکنی اونم یه جواب هایی داد که اونموقع یاد فیلم ها افتادم و خندیدم ولی الان که شناختمش واقعا دیگه میترسم از اون حرفایی که بهم زد چون ظاهرا واقعی گفت😰

بله درسته نمیخوام دوسته گلمونو بترسونم ولی این یه جور بیاعتمادی و شکاکیه

من واقعا جدیدا حس میکنم آدم بی عقلی هستم😑ولی خب سنم هم کمه

میشه بگید شما اگه جای بودید چیکار میکردید؟

من واقعا جدیدا حس میکنم آدم بی عقلی هستم😑ولی خب سنم هم کمه میشه بگید شما اگه جای بودید چیکار میکرد ...

باهاشون صحبت میگردم ویا قانعش میکردم بریم پیش روانشناس بعضی از ایرانیا متاسفانه فکر میکنن. که کسایی که مریضن باید برن ولی اینطور نیس  در اوروپا هر کس یک مشاور داره که حتی اگه بخواد بره مسافرت از اون میپرسه