2777
2789

ایشالا به زودی

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضیااالانم زندگی نمیکنن.زنده بودن بازندگی کردن فرق داره😢خدابه دادهمه دلای خسته برسه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چون دپرسم شمارو هم میخام دپرس کنم😂😂😂

خودم فهمیدم 😅😅

بابا دنیا هست، بهتر جای  خودت عوض کنی، دنیا رو از ی دید دیگه نگاه کنی 

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 

موقعی که بمیریم دنیا دیگه برامون تموم میشه برا من  شاید فردا یا چند سال دیگه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
موقعی که بمیریم دنیا دیگه برامون تموم میشه برا من  شاید فردا یا چند سال دیگه

خدا نکنه ایشالا خدا مشکلات هممون و شما رو به زودی زود با تلاش خودمون و اتکا بهش حل نکنه