2789
عنوان

ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 35 پست
من بچمو (اگه ازدواج کردم و پسر شد بچم)ختنه نمیکنم! الان تو اسلام ختنه دخترانم مستحبه!😱😱😱 یچیزای ...

میشه لطف کنین منبع بگین

ساکت،فریاد کشیدم،وقتی که از تو دل میبریدم.....ساکت فریاد  کشیدم،فقط صدامو خودم شنیدم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینو ماله کشا درآوردن. مثل نجاست سگ که میگن آب دهن سگ هزارواندی باکتری و مریضی داره.....  شنوند ...

اتفاقا تا الان هیچ کدوم از حرفای اسلام ناب مغایر با علم نبوده

ساکت،فریاد کشیدم،وقتی که از تو دل میبریدم.....ساکت فریاد  کشیدم،فقط صدامو خودم شنیدم....

مادرشوهرم میگه   ی بچه تو خونواده شوهرم عفونت کرده بود همه دکترا رو میبردن خوب نمیشد تا ی دکتر گف بخاطر اینکه ختنه نکردی  رفته ختنه کرده بچه خوب شده

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
من بچمو (اگه ازدواج کردم و پسر شد بچم)ختنه نمیکنم! الان تو اسلام ختنه دخترانم مستحبه!😱😱😱 یچیزای ...

😒چه حرفایی میزنید کی گفته مستحبه اخه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
منبع حرفتون؟ 

داییم که تو امریکاس 

پسر خالم که استرالیاس 

و بقیه نزدیکانم که انگلیس هستن 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

😑😑🤦‍♀️یعنی واقعا یه دکتر با پسر من همچین کاری کنه جرش میدم

فایده زیاد داره تقریبا الان داره ثابت میشه ،پوست اضافه‌است چیزی نیست ولی باعث عفونت و مشکلات دیگه میشه (منبعی که من ازش اطلاعات گرفتم اصلا ایرانی هم نبود و یه برنامه تو آمریکا ضبط شده بود)

انجام دادنش بهتر از انجام ندادنشه ولی به دست یکی که واقعا بلد باشه و البته همون اوایل تولد

لعنت به هرچی دکتره بیسواده

عزیزم مشکل از دکتر بوده که کارشو بلد نبوده و خواهر شما که تو سن مناسب اقدام نکرده 

من پیش بهترین دکتر بردم اونم وقتی زیر سه ماه بود بچه موقع عمل هم گریه نکرد 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي