2821
2789
عنوان

میشه باهام حرف بزنید دلم گرفته

202 بازدید | 20 پست

۱۵ روز پیش شوهرم سر بحث مسخره کتکم زد حسابی و از خونه بیرونم کرد البته بگم چون مادرش ایند با من بد هستند چند روز بود ناراحت بود

منم زنگ زدم به پلیس و شکایت کردم الان با دو تا بچه خونه مامانم اینا هستم چون گردنم زخمی شده بود رفتم پزشکی قانونی ولی نمی دونم چرا این قدر توی دلم آشوبه و از طلاق می ترسم شوهرم چند بار دیگه ام به خاطر خواهراش و مادرش دعوا به پا کرد اصلا دوست نداشت بیاد خونه همش بعد از ظهرا خونه مامانش بود روزای تعطیل با خانوادش بود بعد فقط از خواهراش حرف شنوی داره اگه بهش بگند بمیر می میره بعد خواهراشم منا حذف کرده بودند می گفتند چون زن تو از حرفای ما و تیکه هامون بدش می آد نمی خواهیمش یواشکی بابام بهش زنگ زدمو گفتم بیا بریم مشاور گفت این چند روز که نیستی به آرامش رسیدم دیگه کسی بهم نمی گه کجایی شبام بچه ها دیر می خوابیدند الان راحت شدم پلیس برات کاری نمی کنه اگه برگردی بیشتر می زنمت دیگه به من زنگ نزن نمی خوام دیگه ببینمت به جای این که از تک زدنش پشیمون باشه تازه طلب کارم بود 

دست خدا بالاتر از همه دست هاست

طلاق بگیر..

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی سخته ولی این روز نشونی کن یه روز خواهرشوهرات به چنان دردی دچار میشن که هیچ درمانی نداره

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

صداشو ظبط کن قاضی بدونه اون میخاد طلاق بده و داره تهدید میکنه مهریتو بده 

بعدشم بچه هارو بنداز تو گردنش یه مدت 

بعدشم...اها یه دردی به خواهراش بزن

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

الهی عزیزم 😔نباید زنگ میزدی اون باید ازت عذرخواهی میکرد الانم که با این حرفاش خردت کرده به نظرم صبر کن انشالله که درست شه ،اگه نشدم تمومش کن بره 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز