2821
2789
عنوان

سقط پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 41 پست
دکتر خودتون 

ممنونم از راهنماییت🌹

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

تو یه تایپیکی‌ دیدم گفته بودید که با وجود اسپرم ضعیف همسرتون طبیعی باردار شدین خوشحال شدم اومدم توصفحه خودتون دیدم راجب سقط سوال کردین! میتونم بپرسم چرا سقط شد؟

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو یه تایپیکی‌ دیدم گفته بودید که با وجود اسپرم ضعیف همسرتون طبیعی باردار شدین خوشحال شدم اومدم توصف ...

آره عزیزم من قصد بارداری نداشتم ولی خب بچه بینهایت هر دومون دوست داتیم من ناخواسته باردار شدم 

اما هفته ۱۷فهمیدیم‌ جنین سندروم‌داون داره و مجبور به سقط شدیم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
آره عزیزم من قصد بارداری نداشتم ولی خب بچه بینهایت هر دومون دوست داتیم من ناخواسته باردار شدم  ...

وای خدای‌من

امیدوارم خیلی زود یکی نی‌نی ناز و سالم جاشو پر کنه

دلیل این سندروم داون همین ضعیف بودن اسپرم میتونه باشه؟ 

تحرک اسپرم همسر شما چنددرصده؟

وای خدای‌من امیدوارم خیلی زود یکی نی‌نی ناز و سالم جاشو پر کنه دلیل این سندروم داون همین ضعیف ...

عزیزم ممنون ان شاالله

فکر نمیکنم چون من آزمایش همسرم‌رو‌به دکترم نشون دادم چیزی در این باره نگفت و گفت که این مشکل فقط یک شانسه و کاملا تصادفی

حتی گفت برای اقدام بعدی هم لازم به آزمایش ژنتیک نیست

راستش اصلا یادم نیست چند درصده گلم

عزیزم ممنون ان شاالله فکر نمیکنم چون من آزمایش همسرم‌رو‌به دکترم نشون دادم چیزی در این باره نگفت و ...

آهان باشه عزیزم ممنون

ما یکساله تو اقدامیم ولی بی نتیجه

خیلی خسته شدم دیگه

کم تحرکی داره همسرم 

کلا ۱۲درصد تحرک داره

آهان باشه عزیزم ممنون ما یکساله تو اقدامیم ولی بی نتیجه خیلی خسته شدم دیگه کم تحرکی داره همسرم&nb ...

ان شاالله به زودی نتیجه بگیری گلم

تقویتش میکنی؟چیزای گرم و‌مقوی میخوره؟؟

روغن مالی اون قسمت هم خیلی خوبه با روغن زیتون

ان شاالله به زودی نتیجه بگیری گلم تقویتش میکنی؟چیزای گرم و‌مقوی میخوره؟؟ روغن مالی اون قسمت هم خیل ...

خوراکش بد نیست یعنی کلا تغذیه‌مون خوبه خداروشکر

چیز بدی نمیخوریم مثل فست و فود اینا خیلی خیلی کم میخوریم

حالا یه خانمه تو اینستا پیداش کردم ماما‌س اون پکیج بارداری سریع داره... میگن خیلی خوب جواب میده ولی هنوز نگرفتم...

خوراکش بد نیست یعنی کلا تغذیه‌مون خوبه خداروشکر چیز بدی نمیخوریم مثل فست و فود اینا خیلی خیلی کم می ...

عزیزم طب اسلامی رو هم یه سرچ بکن

گرمیجات خیلی عالیه

موز 

خرما

آجیل

روغن زیتون

تخم مرغ محلی

از سردیجات هم کمتر استفاده کنید

من رفتم دیدم تحرک همسرم ۲۸درصد بود خخخخخیلی زیاد نیس اما خب ما رو تغذیه خیلی حساسیم

مثلا میگن درطول روز اگه سردیجات میخورین شب حتما سه تا خرما بخورین این خیلی تاثیر داره

عزیزم طب اسلامی رو هم یه سرچ بکن گرمیجات خیلی عالیه موز  خرما آجیل روغن زیتون تخم مرغ محل ...

عزیزم اگه امکانش هست میشه ایدی اینستاتون رو بدین اونجا راحت تر حرف بزنیم

عزیزم اگه امکانش هست میشه ایدی اینستاتون رو بدین اونجا راحت تر حرف بزنیم

من ندارم اینستا گلم

ببین من یه یاداشت رو یخچال زدم

موز 

عسل

خرما

قهوه

املت مخصوص

فلفل سیاه

نخود آبپز

سیاهدونه و عسل

روغن زیتون

پیاز

اینا رو رعایت میکنم

من ندارم اینستا گلم ببین من یه یاداشت رو یخچال زدم موز  عسل خرما قهوه املت مخصوص فلفل سی ...

اینجا راحت و سریع نمیشه حرف‌زد خیلی حرف دارم دوست دارم با شما بزنم 

یه جورایی هم دردیم...

واتساپ یا تلگرام هم ندارید؟

چندوقته شما فهمیدید شوهرتون همچین مشکلی‌ دارن؟ دکتر دارویی نداد که مصرف‌کنن؟

اینجا راحت و سریع نمیشه حرف‌زد خیلی حرف دارم دوست دارم با شما بزنم  یه جورایی هم دردیم... وات ...

عزیزم اگر امکانش هست اینجا صحبت کنیم🌹

حدودا خرداد فهمیدیم

چرا یه سری دارو دادن اما بیشتر تقویتی بود و مقدارش هم کم بود

دکترش گفت برید اگه ۶ماه اقدام مدام داشتین و باردار نشدی بیا برای عمل واریکوسل 

عزیزم اگر امکانش هست اینجا صحبت کنیم🌹 حدودا خرداد فهمیدیم چرا یه سری دارو دادن اما بیشتر تقویتی ب ...

باشه هرطور راحت ترین

چندوقته اقدام کردین؟

اسم داروهاشو میگی؟

دکتر واسه شوهر من مکمل فرتیل اید و ویتامین ای نوشت گفت دوماه بخوره اگه نتیجه نگرفتید بیا واسه ای یو ای

کلا تو این مدت که فهمیدید چه کارهایی‌واسه بهترشدنش انجام دادید؟ 

بعد از اون ازمایشی که اول انجام دادن همسرتون دیگه ازمایش ندادن که بفهمید بهبود داشته یا ن

باشه هرطور راحت ترین چندوقته اقدام کردین؟ اسم داروهاشو میگی؟ دکتر واسه شوهر من مکمل فرتیل اید و و ...

میگم‌گلم‌من اقدام نداشتم ناخواسته باردار شدم

فکر میکنم داروها بیشتر ویتامین بودن

بیشتر هم روی تغذیه تمرکز کردم که فکر میکنم تاثیر داشت

بعدش هم‌آز ندادن شاید برای اقدام بعدی که تیر ماه سال آینده هست آزمایش بدن