2777
2789
عنوان

دلوینت نیستم ولی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 65 پست
لهجت بژنوردیه مخصوصا اون (دا)اخرت😂

عههه نمیدونستم

به همه میگم دا  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوروغ میگه بابا تو وات داعنا از شاخ بودن میگه😏

هه_😏#  دو شخصیته

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عههه نمیدونستم به همه میگم دا    

اره من بژنوردیم😂این کلمه ها جزع معروفاشه مثل دا خا ها لو

کسی از رفتن ما ترسی نداره ما حتی رفیق صمیمیمون هم رفیق صمیمی داره:)  .کاش انقدر علم پیشرفت کنه تا ژن وفاداری سگ رو به آدم‌ها پیوند بزنیم ..✌🙂...
@نیکی0   خاکا پول از خانواده ات بیشتر تو اولویته؟ 😒😒🤣

اونو دستم خورد دیگه نتونستم ویرایشش کنم 

برو ببین اسامیه کسایی ک تو چالشم شرکت کردنو  

عزیز جانم ممنونم فدای تو بشم .  

عزیزم من یه سوال دارم در مورد جلسه ی اول شیمی درمانی 

ممکن جواب بدین؟ 

برای جلسه ی اول شیمی درمانی باید ناشتا بود؟ چقدر زمان بر هست؟ 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

یک عدد دختر خواستنی است که توی دل همه جای گشادی باز کرده    

ممنون عزیز دله جانم .

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
اره من بژنوردیم😂این کلمه ها جزع معروفاشه مثل دا خا ها لو

عهه من دا و خا و ها رو خیلی استفاده میکنم 

شاید رگ و ریشه منم به اون جا برگرده     

هااا بیشتر میگن 

😂😂خاد میگن بیشتر

کسی از رفتن ما ترسی نداره ما حتی رفیق صمیمیمون هم رفیق صمیمی داره:)  .کاش انقدر علم پیشرفت کنه تا ژن وفاداری سگ رو به آدم‌ها پیوند بزنیم ..✌🙂...
من پاک شدن ازاعتیادتومیگم خودش یه نوع تولده😉کدوم کمپ رفتی بگو منم خودم تحویل بدم😁😁

طی ی حرکت جوگیرانه همرو دیلیت زدم  

ولی منطقش این بود ،بین شانس ،پول و قیافه حداقل یکیشون داشته باشم...⁦☹️⁩
دیدم🤦‍♀️🤦‍♀️ وقیح🤣🤣 مهندس رضا😑

الیاس 

حسین جی کا