2777
2789
عنوان

بدویین بیاین یه کار جذاب

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 88 پست
عجب😐بعضیا همه این هنرا رو باهم دارن بعضیام مثه ما هبچ کدومشو

عه توهم اینطوری😐فک کردم خودم تنها خدا خاص افریدم..

خیلی چرته بی هنری دخترای مردم از هر انگشتشون....🍃😑

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه توهم اینطوری😐فک کردم خودم تنها خدا خاص افریدم.. خیلی چرته بی هنری دخترای مردم از هر انگشتشون... ...

عاره منم همینم تو دبیرستان یه دختره تو کلاسمون بود نقاشی عالی ریاضی عالی اخلاق خوب واقعا درکشون نمیکنم اینا رو😑😑😑

خدانکشدت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عه تو هنوز اینجایی..اسی بی تربیت اینقد کشش دادی تا توی چشم مادر شوهرم خراب شدم😒🍃

عاره منم همینم تو دبیرستان یه دختره تو کلاسمون بود نقاشی عالی ریاضی عالی اخلاق خوب واقعا درکشون نمیک ...

دقیقا..بابا یکی نیس بگه دیگ اینقد هنر دارید چرااااا مهبرونید لامصب😐🍃

عه تو هنوز اینجایی..اسی بی تربیت اینقد کشش دادی تا توی چشم مادر شوهرم خراب شدم😒🍃

وای پقی زدم زیر خنده مامانم میگه چته😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خیالت راحت عروس گلم. مجردم من😄

وای پقی زدم زیر خنده مامانم میگه چته😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

مادر شوهر عزیزم قراره ی روزی ازدواج کنی اخر که😒اون پسر بی تربیتت ک زن میخواد من بدبختم ک میام خودمو بدبخت کم زنش بشم😒میام اینجا تاپیک میزنم مادر شوهر ظالم تگت میکنم🍃😐

دقیقا..بابا یکی نیس بگه دیگ اینقد هنر دارید چرااااا مهبرونید لامصب😐🍃

حالا من تنها چیزی که خوبه همین املاس ریاضی که در حد جمع و تفریق نقاشی ام در حد همون اردک با ۴ 😂😂😂

حالا من تنها چیزی که خوبه همین املاس ریاضی که در حد جمع و تفریق نقاشی ام در حد همون اردک با ۴ 😂😂😂

کلا ادمای خیلی باهوش مثل مان بی هنر  وبی استعداد🌼🍃

امید# _الکی😐🍃

مادر شوهر عزیزم قراره ی روزی ازدواج کنی اخر که😒اون پسر بی تربیتت ک زن میخواد من بدبختم ک میام خودمو ...

باشه حالا هروقت خواستم برا پسرم بیام خاستگاریت، قبلش باهات املا کار می‌کنم😌😌 اصن شاید پسرکم عاشق اون اردک کشیدنت شد😃 اخه طفلی یه مامان داره نگم چقد ماااااااهه ولی نقاشی بلد نیست😂

کلا ادمای خیلی باهوش مثل مان بی هنر  وبی استعداد🌼🍃 امید# _الکی😐🍃

ویژگی های منو از کجا گیراوردی هاااااان؟؟؟؟؟ هنوز نیومدیم خاستگاریت پاشدی رفتی تحقیق؟؟؟ کی لو داد من باهوشم؟ 😒😡😝😝

از بس کاربری ترکوندم چیزی به ذهنم نمیرسید پسر داییم داشت لواشک میخورد ملچ ملوچ میکرد دیگه این شدکه گذاشتم ملچ ملوچ 😬😬😬

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
دقیقا شاید ما ادم فضاییم هدفامون بزرگتره😂😇

اره بابا ما اصن فرشته ایم برای املت درست کردن افریده شدیم😐🍃