2777
2789
عنوان

این هممممه آدم فلج شدن!!!!😲😲😰😰

645 بازدید | 51 پست

https://uupload.ir/files/qj16_img_20210109_140514_641.jpg

🔴نتایج وحشتناک واکسن آمریکایی گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ایالات متحده CDC :

۳۱۵۰ نفر😲 پس از دریافت واکسن کووید-۱۹ دچار فلج شده اند و قادر به انجام فعالیت های روزانه نیستند .

حالا معلوم میشه چرا در حالیکه خود آمریکا روزانه بیشتر از  ۴۰۰۰ نفر مرگ و میر در اثر کرونا دارن یک هوووو همین طوووری مهربون شدن و قبل از واکسیناسیون همه مردم خودشون میخان به ما واکسن بدن😏😏

واکسن کرونای آمریکایی نسل جدید واکسن هست که عوارضش مشخص نیست

و میخان کشورهای دیگه رو موش آزمایشگاهیی واکسنهاشون کنند😏😏

فرانسه هم این واکسنها رو رد کرده و احتمال ایجاد سرطان توسط اونها رو داده

در حالیکه واکسن ایرانی کووایران و همچنین واکسنهای چینی از تکنولوژی جا افتاده واکسن استفاده می کنند که ویروس ضعیف شده هست و عوارض خاصی نداره

#واکسن_میسازیم

واکسن# _امن_می خریم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

الان یه عده میگن مارو از حق طبیعیمون که خرید واکسن آمریکاییه محروم کردن😏

بیاین نتیجه رو ببینید

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا این خبرو برداشتی 😐

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه سالی  بود که گفتن خون دادن ایران برا بیمارای هموفیلی...پسر همسایه مارو بیچاره از همون خون بهش دادن..ایدز گرفت فوت کرد

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
یه سالی  بود که گفتن خون دادن ایران برا بیمارای هموفیلی...پسر همسایه مارو بیچاره از همون خون به ...

وایییی

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)

الانم گفتن تو واکسنا ردیاب هست میزنه 5 سال دیگه میکشه شمارو😐

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)

اینو که خب اینطوری شنیدیم و شک داریم و نگیزنیم اما ایرانیم صد در صد نمیزنیم🙄

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
واقعی؟؟

بله عزیزم

فقط واکسن فایزر تا چند روز پیش ۴ نفر کشته داده بود

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

من خبرارو همش دنبال میکننم ۴ نفر دچار فلج موقت صورت شده اونم میگن ک بیشتر افرادی ک بوتاکس با پروتز و اینا استفاده کردن وفتی واکسن میزنن عوارض نشون میده 

ی دکتر هم چند روز پیش پلاکت خونش اومده پایین و سکته مغزی کرده و مرده در حال بررسی ولی احتمال زیاد  داره بخاطر واکسن باشه چون بیماری خاصی نداشته 

اما ابن خبرو هیچ جا ندیدم  🙄

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃