2777
2789
عنوان

اعتقاد به چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 37 پست
چ ربطی به قدرت خدا داره اخه، مثلا یکی تصادف میکنه ،میمیره یا یکی ی لحظه سر میخوره،سرش میشکنه اونج ...

خب اون خواست خداست ، ولی یکی که مارو چشم میزنه اینم خواست خداست یعنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا 😳 آخه تو کتم نمیره مگه قدرت خدا بیشتر از هرچیزی نیست که بتونه جلوی این اتفاقارو بگیره؟

عزیزم قدرت خدا به این معنی نیس ک قراره جلوی تصادف جلوی مریضی جلو هر چیز بد دیگه رو بگیره!اینم مثل اون چیزاس هموطنور ک خیر هس شر هم هس و قدرت خدا تو این چیزا مداخله نمیکنه

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
نه قدرتش از خدا بالاتر نیست..انرژی منفیش زیاده..من اوایل ازدواجم خیلی عکس میزاشتم اینستا انقدررررر د ...

دقیقا منم میرفتیم بیرون عکس میذاشتم اینستا نرسیده به خونه دعوامون میشد!! دیگه همچین کارایی نمیکنم .. 

خب اون خواست خداست ، ولی یکی که مارو چشم میزنه اینم خواست خداست یعنی؟

چشم زخم ی جوری شبیه به این چیزاست.مثلایکیو طلسم میکنی،اون طلسم اثر داره .یا مثلا پیامبر(ص) طلسم کردن ،بیمار شدند،فرشته وحی اومد جای طلسم داد ،تا باطلش کنن.

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

همین پریروز جاریم ک چشماش شوره زنگ زدن ک میایم خونتون یه دو ساعتی میشینیم به ساعت نکشید نزدیک بود با سر برم تو شیشه شیر آب حیاطمون ترکید همون شب فشارم اومد نزدیکای ۸ الآنم دست راستمو نمیتونم بلند کنم دو شبه م با لرز می‌خوابم تازه قبل اینکه بیان صدقه دادم سوره ناس و فلق رو خوندم اسپند دود کردم

عزیزم قدرت خدا به این معنی نیس ک قراره جلوی تصادف جلوی مریضی جلو هر چیز بد دیگه رو بگیره!اینم مثل او ...

خب پس چجوری باید جلوشو گرفت؟ همین که از زندگیمون نگیم یا ونیکاد بخونیم کافیه؟

همین پریروز جاریم ک چشماش شوره زنگ زدن ک میایم خونتون یه دو ساعتی میشینیم به ساعت نکشید نزدیک بود با ...

ای وای من😱 پس برای جلوگیری ازش چکار باید کرد اینطوری که در امان نیستیم

همین پریروز جاریم ک چشماش شوره زنگ زدن ک میایم خونتون یه دو ساعتی میشینیم به ساعت نکشید نزدیک بود با ...

چقد چشمش شوره..

منم خالم اینجوریه.یبار تو خیابون بچه بغلم بود.گفت چقد بچه داریت بیسته.همون لحظه پاهام لرزید .وسط خیابون افتادم .دستم محافظ گذاشتم.بچه چیزیش نشه.ولی دستم زخم برداشت .گوشتش بیرون زد

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
خب پس چجوری باید جلوشو گرفت؟ همین که از زندگیمون نگیم یا ونیکاد بخونیم کافیه؟

بقول مهران مدیری چراغ خاموش باش

از اینکه کجا میری چی میخری با شوهرت چقدر خوبی چه دعوایی میکنی چ سفرها میری به بقیه ربطی نداره نگو نشون نده

کسی ام پرسید در حد کلیات اشاره کن بگذر بعضیا حسود و بددلن بعضیا هم ناخواسته چشم بد دارن در هر صورت باشن تو ضرر میبینی آیت الکرسی و و ان یکاد پیشت باشه از خونه میری بخون

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
بقول مهران مدیری چراغ خاموش باش از اینکه کجا میری چی میخری با شوهرت چقدر خوبی چه دعوایی میکنی چ سفر ...

مثل این دوستمون یکی اومد خونمون چی؟ تازه صدقه هم داده بود سوره هم خونده بود.... چقدر استرس گرفتم!!!

خب برای جلوگیری از چشم زخم باید چیکار کنیم؟ 

وان یکاد.ایت الکرسی.سوره یس.ایه33و35الرحمن هفتاد بار تو یه ظرف اب فوت میکنی برای رفع چشم زخم ،انرژی منفی و طلسم خوبه،از اون اب بخور