2777
2789

عشوه همش اااه اوووه یا کشیده حرف زدن گاز گرفتن لب نیس توی عشوه باید خجالت حیا روببوسی بزاری کنار مثلا برای رابطه لخت نشین لباسای نیمه برهنه بپوشین تو راه رفتنتون با ناز راه برین اگه واستون مقدوره  لباس خواب چند وقت یه بار بخرین به سلیقه همسرتون و اینکه احترام متقابل بینتون باشه تو مهمونی میرین یه پیام عاشقانه به شوشو جونتون بدین مثلا بگین قربون مرد خوشتیپم بشم و ... ادکلن مخصوص رابطه بخرین فقط تو رابطه ازش استفاده کنین یا اگه میخواین همسرتون از قبل آماده کنین میرین مهمونی از اون ادکلن استفاده کنین بعله دیگه .... رابطه جنسیتون فقط تو اتاق خواب نباشه گاهی تنوع بدین تو سالن آشپزخونه یا تو ماشین یا هر جای دیگه تو خونه بیشتر سعی کنین دامن کوتاه یا پیرهن بپوشین یا مثلا وقتی همسرت نزدیکه از سر کار بیاد خونه یکی از لباسای شوهرت بپوش در ضمن بوس بیداری و بوس اخر شب  یا وقتی میخواد بره سرکار یادتون نره وقتی سرکاره میتونین عکسهای س کسی یا تحریک کننده از خودتون بگیرین بفرستین واسش پیام عاشقانه بفرستین 

گرخانه همین است همه خانه خرابیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عشوه همش اااه اوووه یا کشیده حرف زدن گاز گرفتن لب نیس توی عشوه باید خجالت حیا روببوسی بزاری کنار مثل ...

تو ماشین🤪🤪🤪

مال دوران دوستی بود😂😂😂

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
تو ماشین🤪🤪🤪 مال دوران دوستی بود😂😂😂

نه عزیزم ولی تنوع دادن خوبه چرا فک میکنین ای چیزا واسه دوران دوستیه فانتزی بعضی از آقایون ای چیزاس با ماشین بری جای خلوت .... رابطه فقط تو اتاق خواب نباید باشه تو رابطه باید جوری باشی که همسرت سیر شه خیلی ها واسه رابطشون فانتزیای خاص خودشون دارن که ای یه نمونش بود

گرخانه همین است همه خانه خرابیم

نه عزیزم ولی تنوع دادن خوبه چرا فک میکنین ای چیزا واسه دوران دوستیه فانتزی بعضی از آقایون ای چیزاس ب ...

آره میدونم عزیزم

ولی یاد دوران دوستی افتادم که مکان لاموجود بود

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹