2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی ام ، تغییر نظام از قدیم ب جدید ، رتبه ۴۶۰۰ پارسال ، اولین رتبه ام ۵۴ هزار

وای آفرین... منم قدیم ریاضی بودم که تجربی امسال ۸هزار شدم. اولین رتبه امم ۴۵هزار... امسال دارم جدید میخونم

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
اره چطور؟ 

اخه هرکس انسانی میده فقط تربیت معلم میخواد دیگه😊منم دوستم تجربی بود کنکور انسانی داد رتبشم شد2000 تو انتخاب رشته هم فقططط فرهنگیان زد دعوت به مصاحبه شد ولی قبولش نکردن😢دوبارا مجبور شد بمونه واسه سال بعد😑

رشته الانت چیه؟!!

خیلی خوبه تاکنکوردیگه فقط تست میزنی؟ 

اره دیگه ، ما نظام قدیما پایمون از جدیدا قوی تره چون مطالبمون بیشتر بوده و الان خیلی حذفیات داشته جدید ،روزانه ۵۰۰ تا تست میزنم

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂
رشته دانشگاهی علوم تربیتی

اها.من فکر کردم رشته های مربوط به تجربی میخونی راضی نبودی کنجکاو شدم😊  به نظرم تربیت معلم خیلی بهترهه چون تضیمن شغلی داره،علوم تربیتی باید ازمون استخدامی بدی که سخته پذیرشش...درهرحال موفق باشی😊

اره دیگه ، ما نظام قدیما پایمون از جدیدا قوی تره چون مطالبمون بیشتر بوده و الان خیلی حذفیات داشته جد ...

آره من نظام جدیدبودم کتابای تست وسی دی همه چی گرفتم اماازتجربی بدم میومدخلاصه هیچی نخوندم البته شاگرداول بودم امافقط تومدرسه برانمره میخوندم براکنکورهیچ امسال دلم میخادانسانی شرکت کنم

ممنونم. ولی یونی شهر خودم میخواستم که پردیس هوشبری آوردم. حالا نمیدونم اوضام با تغییر نظام چطور پیشر ...

انشالله همونی بشه دوس داری شماهم برامن دعاکن همت کنم بخونم