2777
2789
خوشگلی کمی خشنی دلربایی موهات خرماییی چشات هم براق پوستت سفید لاغر و قد متوسط    

دقیقا فقط زیادی لاغر نیستم تپلم  موهامم تازگیا رنگ خرمایی کردم اره خشن هم هستم 😜😜😘جا انا چه حس ششمت قوی بودا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکله اخلاقیتو؟ 

😒😒 مشکل اخلاقی ندارم گل

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .
دقیقا فقط زیادی لاغر نیستم تپلم  موهامم تازگیا رنگ خرمایی کردم اره خشن هم هستم 😜😜😘جا ا ...

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
مشکلت عشقیه پس

😂  نه 

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .
2790
2778
2791
2779
2792