2789
عنوان

لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 25 پست
واسه من براي عكس ننداختن ي سري قبل عملم ك دكتر ميخواست كامل معاينه كنه قطره انداخت

من یازده سال پیش عمل کردم رفتم چند روز قبلش معاینه و عکس گرفتن بعد تاریخ دادن برای عمل

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بهمن پارسال شد 4تومن.بیمه تکمیلی هم نداشتم.  میگفتن یه هفته، ولی من ده روز خوابیدم، بعدشم کار ...

مرسی گلم.دو تاچشمت؟من دوتا بیمه رو دارم میتونه تاثیری داشته باشه؟

به دکترش بستگی داره  برای من مثل معاینه معمولی بود  عکس و ... رو صبح روز عمل انجام دادم& ...

کجا عمل کردی؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خودم انجام دادم برای همسرم میخوام من یادمه برای معاینه رفتم قطره ریختم تار شد تاچند روز چون ما کرجیم ...

از دکترش بپرس

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
از دکترش بپرس

فردا صبح وقت داره اصلا یادم نبود 

خودم انجام دادم برای همسرم میخوام من یادمه برای معاینه رفتم قطره ریختم تار شد تاچند روز چون ما کرجیم ...

اصلا نمی تونه خودش رانندگی کنه 

من یادمه یه پسری همزمان با من عمل داشت ، با هم منتظر بودیم 

اون تنها اومده بود با ماشینش،  توقع داشت خودش برگرده 

مجبور شد زنگ زد دوست دخترش،  اومد برگردوند 

دو روز بعد عمل هم عین کورا دستش رو چسبیده بودن آوردن   ، من در اون حد نبودم

مرسی گلم.دو تاچشمت؟من دوتا بیمه رو دارم میتونه تاثیری داشته باشه؟

بله هر دوچشم. فکر کنم اگر شماره چشم بالای 3باشه بیمه تکمیلی پوشش بده. قبلا که اینطور بود، الان نمیدونم تغییر کرده یا نه. حتما بپرسید. 

اصلا نمی تونه خودش رانندگی کنه  من یادمه یه پسری همزمان با من عمل داشت ، با هم منتظر بودیم&nbs ...

نه بعد معاینه بعد عمل که قطعا نمیتونه تا یک هفته