2777
2789
عنوان

داداشم میگه تو حیفی با این پسره ازدواج کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 57 پست
گلم شما خانم هستی کوتوله چیه ولی واقعا قد ۱۶۰ برای آقا کم هستش

اوهوم باز ۱۷۵ بهتره بنظرم 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
داداشه یا دشمن😐

شوخی میکرد خیلی مهربونه و دوسم‌داره

هرچند که خودش دیگه نابود شده انقدری نابود شده که مرگش هم خودشو حوشحال میکنه هم منو

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچکدومو انتخاب نکن

چون اگه رو انتخابت مطمئن‌بودی با حرف دیگران دو دل نمیشدی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نمیزارن

عزیزم اگر رفیق داداشت مشکلی داشت که داداشت میدونست مطمعن باش نمیومد خواستگاریت

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
شوخی میکرد خیلی مهربونه و دوسم‌داره هرچند که خودش دیگه نابود شده انقدری نابود شده که مرگش هم خودشو ...

ایشالا خدا نجاتش بده عزیزم

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

شوخی میکرد خیلی مهربونه و دوسم‌داره هرچند که خودش دیگه نابود شده انقدری نابود شده که مرگش هم خودشو ...

ای وای چرا عزیزم. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

ای وای چرا عزیزم. 

دوس دخترش مرد ۲ صال پیش

و انقد بدبخت و بی عرضه و خنگه که هنوزم روحیش نابوده در حد مرگ

یه ادم مغرور و سنگ دل و قوی بود

نمیدونم‌چرا انقد بدبخت شده

دوس دخترش مرد ۲ صال پیش و انقد بدبخت و بی عرضه و خنگه که هنوزم روحیش نابوده در حد مرگ یه ادم مغرور ...

خیلی سخته😢  انشالله که کسی بیاد تو زندگیش   فراموش کنه...

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

خیلی سخته😢  انشالله که کسی بیاد تو زندگیش   فراموش کنه...

اصلا هم‌سخت نبس هرخری مرد ادم باید یه خر جدید پیدا کنه یه خر بهتر از خر قبلی

منتها داداش گیج من نمیفهمه

اصلا هم‌سخت نبس هرخری مرد ادم باید یه خر جدید پیدا کنه یه خر بهتر از خر قبلی منتها داداش گیج من نمی ...

بیا ما رو آشنا کن  ما هم مجرد هم سینگل 👐😁

فان#