2777
2789
عنوان

فیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 36 پست
با حاصل ضرب اندازه ی بار دو تا ذره نسبت مستقیم داره  وبا مجذور فاصله ی اون ها از هم نسبت عکس د ...

میشه واضح تر بگی نفهمیدم والا 😭😭😭

مرسی ک گعتی

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمیت برداری علاوه بر اندازه جهت هم داره  ولی نرده ای فقط اندازه داره

خیلی ممنونم ازت

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
مربوط به نیروی بین دو بار هستش.  اینه فرمولش F=q1q2/r^2 یعنی نیروی بین دو بار نقطه ای رابطه م ...

مرسی عزیزدلم

اهااا فکر کردم یازدهم هستید  موفق باشید  تو نت بزن عزیزم کااامل توضیح داده

فدات مرسی عشقم 

ولی چندتا از سوال هام رسم شکله نمیشه گوگل زد

فداااات عزیزم کا ی نکردم که 

چرا کمکم کردی ممنونتم

قانون کولن ینی نیروی بین دو ذره با حاصل ضرب اندازه بار دو ذره نسبت مستقیم و با فاصله بین دو ذره نسبت عکس دارد

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️

اختلاف پتانسیل پایانه های باتری یک خودرو برابر با ۱۲ ولت است اگر بار الکتریکی ۵۰- کولن از پایانه های منفی  پایانه مثبت باتری جابجا شود انرژی پتانسیل الکتریکی ان   چقدر تغییر میکند؟؟؟؟؟

بازم سوالی داشتید در خدمتم  اون فرمولشو متوجه شدید؟

پرسیدم عزیزم سوال ببخشید اذیت مکنم