2777
2789

عدالت# 😂

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از سه ماه چندوقت پیش یکی از نی نی یار ها اومده بود توی تاپیکم اخطار لغو کاربری داده بود تاپیکی ...

عزیزم برای اون نبوده مطمئنن باید میپرسیدی دلیلش چیه،شاید توتاپیک کس دیگه حرف بدی زدی یاتاپیک های دیگت

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
کاربرد مرد بود به زن تغییر داده بود

اونکه اره ولی نی نی یار گفتن چرا تعلیقش کردی گف ممکن بود کاری بکنه!ب جرم کار نکرده ترکید حالا دقیق یادم نی چی گف ی چی تو این مایه ها بود

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
نی نی یار مخفیه با لباس شخصی بین تاپیکا تردد میکنه خودشو نشون نمیده.

بعد اونوقت تو چطور میشناسی،فکر کنم خودتی یکی از دست شما خیلی مینالن فکرکنم به مونا تهرانی وصلی،یکیم اوپرا

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
امبرهرد دیگه نمیتونه کاریم داشته باشه ۳طلاقش کردم

نمیدونم چرا دلم میخواد بترکی،از پروفت بدم میاد😁

جواب نمیدن که😔

خب تو تماس با ما نه ها تو قسمت ایمیل و...برگرد همون جاهاست