2777
2789
اووف منم گفتم ولي بدتر شد تازه گفت تو هي بهانه مياري🤦🏻‍♀️

نباید بخاطر رفتار اونا به شوهرت غر بزنی باید با سیاست رفتار کنی یه جوری که خودش متوجه رفتارشون بشه

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
ووقتی که با.مادر شوهر نفهم طرف باشه ادم کاری نمیشه کرد. باید ولش کنه.به مرور زمان شوهر ادم خودس.عاقل ...

اره تا اون موقع هم پير شديم😑شوهره همش ميگه جدا شيم اينم حرف مامانشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تا اون موقع هم پير شديم😑شوهره همش ميگه جدا شيم اينم حرف مامانشه

حق داری

من هفده ساله ازدواج کردم. همونه که هست شاید بیست در صد تغییر کرده باشخ.

سالهای اول مبترزه کردم دیدم فایده ندارهحتی عشق بین.و.من و سوهرم رو از بین برد.

زندگی کردم به خاطر بچه ام و هزار علت دیگه.

ولی حلالش نمیکنم. به این زمدگی هم عادت کردم. واسه خودم خوشم.قبل از کرونا با.دوستام بیرون مژرفتم. بت پسرمو... نه به شوهره کاری دارم نه به ننش

حق داری من هفده ساله ازدواج کردم. همونه که هست شاید بیست در صد تغییر کرده باشخ. سالهای اول مبترزه ...

😑😑😑😑من پنج ماهه ازدواج كردم اندازه پنج سال عذابه

اميدوارم زودتر مستقل شي چون عذاب آوره زندگي با خانواده شوهر

اره ارههه امیدوارم همه اونایی ک اذیت شدن مستقل شن

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
بزن تو دهنش(باباپنجعلی)😂😂 توصیه ایشونه  @ژیناگلمن     عزیزم شماهم نظر بده😎😍

چکی خودت ک میدونع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

مامانمو و شوهرم ده روزگی بچم قهرکردن مامانمم برام گردنبندی و که مجردی خریده بود برام پس خواست میترسید برای خرید ماشین بفروشم بدم شوهرم.حالا خالم که مادرشوهرم میشه زنگ زده به مادربزرگم کلی مامان منو فوش داده که چرا گردنبندو پس گرفته😑😑به نظرتون باید چه رفتاری با این خاله داشته باشم؟؟؟؟؟

مامانمو و شوهرم ده روزگی بچم قهرکردن مامانمم برام گردنبندی و که مجردی خریده بود برام پس خواست میترسی ...

كاش مامانت بهت ميگفت چون پس گرفته سواستفاده كردن از رفتارش و اينكه دليلي نداره فحش بده خب دخترشي دوست داشته به كسي ربطي نداره