ما چند روز پیش بینمون بحث پیش اومد، من گفتم اگہ ازدواج کنم چیکار میکنی، گفت شکر خدا، حتما لیاقتتو نداشتم، بعد ھم خودش قبلش میگفت مشکل مالی دارم و نمیتونم ازدواج کنم، منم پریشب گفتم میرم و دیگہ بھت پیام نمیدم، الان امروز گفتم سلام، میخواستم یہ امانتی ھست بھش بدم، من فقط گفتم سلام، گفت شما کہ قصد ادواج با کسی دیگہ رو داری چرا بھم پیام میدی؟؟؟!!! منظورش چیہ؟ چرا اینطور میگہ؟؟ چی بگم بسوزہ
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم خو اذیتش نکن حتما حسی داره نسبت به شما شرایطشو نداره پیام میدین اذیت میشه دیگه
والا اینقدر کہ من بھش خوبی کردم مادرش نکردہ، خودش قول ازدواج داد و بعد از یہ سال گفت شرایط مالیم اوکی نیست و گفت بہ ازدواج باھام فکر نکن، تازہ من مجردم و ایشون دو تا طلاق داشتہ و خودشو سرتر از،من میدونہ، خیلی اذیتم کرد توی این یہ سال
هرچی هر کاریم کرده نهایتش اینه که شما به کلی از زندگیتون بیرونش کنید خدا خوش نداره اینطوری اذیتش کنی ...
عزیزم من اونو اذیت نکردم، بلکہ اون خیلی با رفتاراش و با حرفاش منو عذاب داد، من خیلی کمکش کردم ، خیلی خیلی بھش خوبی کردم ولی جواب خوبیامو با بد داد، بھم قول ازدواج داد و زد زیرش،