2777
2789
عنوان

بیایید ببینید چه خوابی درباره نی نی سایت دیدم!!!😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 67 پست
خدا بخیر کنه  آره درست خواب دیدی  از این بدترم بعضا هستن  بعضی‌ها هم ممکنه فرشته ب ...

منم یه ماه پیش مثل خواب اینو دیدم ولی وحشتناک تر 🤕🤕🤕🤕

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😂😂😂فقط اونی ک تو شکمش شاخ داشته 🤣

منم چن روز پیش دیدم شوهرم گوشیمو دستش گرفته داره وارد نی نی سایتم میشه میخواد تایپک هامو نگا کنه تایپک های منم که پره از خاندان شوهر 😂😂منم دستو پامو تو خواب گم کرده بودم که با صدای اذان صبح بیدار شدم 😂😂

من خواب دیدم تو سایتم.همه خانوما تو یه صفی وایستادن.یکی میگه بیا النگوطلاهامونو بهم نشون بدیم.همه رو یه میز طلاهاشون میزارن ودارن پز میدن

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
[QUOTE=171847489]عا من همون شاخدارم😐✋🏻😂😂😂[/QUOTE واقعاً؟؟؟؟؟؟؟

عاره اسمم گوزن یالدار شمالیه😐😂😂😂💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
من دیدم یکی از بچه های خانومای نی نی سایتی اومده بود خونمون با مامانش ...بچه همه جا رو ویران کرد مام ...

احیانا من نبودم 😐😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
من دیدم یکی از بچه های خانومای نی نی سایتی اومده بود خونمون با مامانش ...بچه همه جا رو ویران کرد مام ...

😂😂😂🤦‍♀️

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😂😂😂فقط اونی ک تو شکمش شاخ داشته 🤣 منم چن روز پیش دیدم شوهرم گوشیمو دستش گرفته داره وارد نی نی س ...

🤣🤣🤣🤣🤣

خوب شد بیدار شدی 😆😆