سلام
(خواهش می کنم این مطلب رو تا انتها بخونید ضرر نمیکنید)
از اونجایی که اعتقاد دارم زکات دانش انتشار اون هستش وظیفه خودم دونستم نکات مهمی رو اینجا انتشار بدم.
من مدتهاست که در نی نی سایت رفت و اومد دارم اما خب چون وقت نداشتم و ندارم حساب کاربری نداشتم(صرفا برای این گفتم که بدونید با فضا و حال هوای اینجا آشنا هستم)
هر وقت وارد هر تاپیکی شدم با ده ها مورد سقط و ناباروری و.... مواجه شدم که بسیار برام دردناک بود و واقعا قلبم درد می گرفت و جایی تاسف بیشتر می خوردم که می دونستم ما دچار مشکلاتی شدیم که درمانش مال خودمونه اما ما بی خبریم
خیلی مختصر و مفید براتون توضیح میدم و طولانیش نمی کنم لطفا با دقت کامل بخونید و اگر نفهمیدید دوباره بخونید.
از همین ابتدا یه درخواستی دارم از همه که اول کامل بخونید بعد در موردش قضاوت کنید لطفا.
ببینید نشانه ی یه انسان مرده چیه؟
بدنش سرد و سفید میشه یخِ یخ درسته؟
حالا نشانه انسان زنده چیه؟
بدن گرم، نفس گرم، چهره گلگون
پس خیلی ساده می گم سرمای بدن یعنی مرگ هر چقد سرد تر به مرگ نزدیک تر و گرمای تن یعنی زندگی هر چقد بیشتر به سلامتی نزدیک تر، با طراوت تر جوان تر و پرقدرت تر(حالا می فهمیم چرا در ماه های سرد سال مرگ و میر بیشتر از ماه های گرم ساله)
حالا شمایی که بارداری شمایی که می خواهی باردار بشی لطفا دقت کن تو قراره به یه انسان دیگه زندگی ببخشی یعنی از گرمای وجودت بدی به اون تا اون هم قدرت زندگی پیدا کنه اگر سرمای وجودت بیشتر گرمای وجودت باشه بچه دار نمیشی بشی هم سقط میشه چون بدنت توان قدرت بخشی به اون بچه رو نداره پس ازت خواهش می کنم به بدنت گرما ببخش
چجوریش رو هم بهت میگم:
اولین و مهمترین گام روح و جان توست که باید در آرامش کامل و سلامت کامل باشه که این مورد فقط با ارتباط با خدا ، عبادت،استغفار، قرآن ،دعا ،کار خیر ، شاد کردن دیگران و... و بطور کلی انجام واجبات الهی و ترک گناهان الهی صورت میگیره.
الا بذکر الله تطمئن القلوب(سوره رعد آیه۲۸)
(همانا با یاد خدا دلها آرام میگیرد)
و گام دوم هم با گرما بخشیدن به بدن مادی و جسمت صورت می گیره. اینها حرف های تازه ای نیست این روزها صحبت درموردش زیاده : مواد غذایی با طبع گرم و مواد غذایی با طبع سرد حالا بهتر درک می کنی که چی میگم درمان دردت تو آشپزخونه ی خودته خیلی ساده و سریع می تونید طبع غذاها رو تو اینترنت پیدا کنید و با اصلاح غذا و نحوه استفاده از غذا به بدنت گرما ببخشی و طبعت رو گرم کنی.
ببینید اینها مباحث کمی سنگینیه سعی کردم خیلی خیلی سادش کنم تا راحت بفهمید حالا خیلی سریع میگم:
گام اول: به روح و جانت بواسطه ارتباط با خدا( نماز، روزه، دعا و...) و ترک گناهان آرامش ببخش.
گام دوم : طبع خودت را بشناس(با یه سرچ ساده)
گام سوم: طبع مواد غذاییتو بشناس(اونم با یه سرچ ساده)
گام چهارم : مواد غذاییتو با در نظر گرفتن طبع خودت و غذا ها استفاده کن
گام پنجم: سبک زندگیت رو سالم کن(نوع غذا، زمان غذا خوردن، چگونگی غذا خوردن، زمان خوابت و کلا شیوه انجام کارهای روزانه خودت و خونوادت رو)
گام ششم : از سلامتیت لذت ببر
ببینید اصولا خیلی ها چنین چیزی توی ذهنشون میاد که یعنی یه فوق تخصص که سالها درس خونده به علاوه میلیون ها تومن پول دوا و دکتر نتونستن مشکل ما رو حل کنن حالا چطور چنین چیز های ساده ای می تونه جلوی سقط بچه رو بگیره یا موجب بارداری بشه پاسخ سادست شما روزی سه وعده غذا می خوری زیاد هم می خوری پس غذای شما بیشترین ارتباط و نزدیکی رو به بدن شما داره. دارو اما، نه طبع گرم داره و نه مقدارش به اندازه غذایی هستش که شما می خورید پس خیلی وقت ها حتی با صرف کردن ده ها میلیون تومن پول باز هم نتیجه ای نمی گیرید چون اصل کاری مشکل داره ⬅ غذاتون
خیلی تلاش کردم مختصر و مفید باشه اگه طولانی شد ببخشید وظیفه خودم می دونستم اینا رو بگم دوستانه خواهش می کنم این موارد رو سرسری نگیرید مهمه واقعا مهمه آب ما، روغن ما، نمک ما، ظروف ما مواد غذایی ما نیاز به اصلاح داره نیاز به مدیریت داره من فقط یه مثال ساده می زنم و التماس دعا
ببینید وقتی مثلا شما در شب(شب ذاتا طبع سرد داره) غذای سرد می خوری و می خوابی(خواب هم ذاتا طبع سرد داره) خب به مرگ نزدیک و نزدیک تر میشی خیلی ساده و منطقیه اما اگر از غذا های با طبع گرم و مقوی و سالم استفاده کردی اونوقت جلوی سردی شب، سردی هوا، سردی خواب، سردی زندگی و .... را می گیری و نمی ذاری که روی بدنت اثر بد بزاره
فراموش نکنید گام اول رو چون اگه روح سالم نباشه بدن هم سالم نخواهد شد مثل اینکه روح نباشد پس جسم خواهد مُرد.