2777
2789
عنوان

راه حلی برای سقط و ناباروری

1481 بازدید | 46 پست

سلام

(خواهش می کنم این مطلب رو تا انتها بخونید ضرر نمیکنید)

از اونجایی که اعتقاد دارم زکات دانش انتشار اون هستش وظیفه خودم دونستم نکات مهمی رو اینجا انتشار بدم.

من مدتهاست که در نی نی سایت رفت و اومد دارم اما خب چون وقت نداشتم و ندارم حساب کاربری نداشتم(صرفا برای این گفتم که بدونید با فضا و حال هوای اینجا آشنا هستم)

هر وقت وارد هر تاپیکی شدم با ده ها مورد سقط و ناباروری و.... مواجه شدم که بسیار برام دردناک بود و واقعا قلبم درد می گرفت و جایی تاسف بیشتر می خوردم که می دونستم ما  دچار مشکلاتی شدیم که درمانش مال خودمونه اما ما بی خبریم

خیلی مختصر و مفید براتون توضیح میدم و طولانیش نمی کنم لطفا با دقت کامل بخونید و اگر نفهمیدید دوباره بخونید.

از همین ابتدا یه درخواستی دارم از همه که اول کامل بخونید بعد در موردش قضاوت کنید لطفا.

ببینید نشانه ی یه انسان مرده چیه؟

بدنش سرد و سفید میشه یخِ یخ درسته؟

حالا نشانه انسان زنده چیه؟

بدن گرم، نفس گرم، چهره گلگون

پس خیلی ساده می گم سرمای بدن یعنی مرگ هر چقد سرد تر به مرگ نزدیک تر و گرمای تن یعنی زندگی هر چقد بیشتر به سلامتی نزدیک تر، با طراوت تر جوان تر و پرقدرت تر(حالا می فهمیم چرا در ماه های سرد سال مرگ و میر بیشتر از ماه های گرم ساله)

حالا شمایی که بارداری شمایی که می خواهی باردار بشی لطفا دقت کن تو قراره به یه انسان دیگه زندگی ببخشی یعنی از گرمای وجودت بدی به اون تا اون هم قدرت زندگی پیدا کنه اگر سرمای وجودت بیشتر گرمای وجودت باشه بچه دار نمیشی بشی هم سقط میشه چون بدنت توان قدرت بخشی به اون بچه رو نداره پس ازت خواهش می کنم به بدنت گرما ببخش

چجوریش رو هم بهت میگم:

اولین و مهمترین گام روح و جان توست که باید در آرامش کامل و سلامت کامل باشه که این مورد فقط با ارتباط با خدا ، عبادت،استغفار، قرآن ،دعا ،کار خیر ، شاد کردن دیگران و... و بطور کلی انجام واجبات الهی و ترک گناهان الهی صورت میگیره.

الا بذکر الله تطمئن القلوب(سوره رعد آیه۲۸)

(همانا با یاد خدا دلها آرام میگیرد)

و گام دوم هم با گرما بخشیدن به بدن مادی و جسمت صورت می گیره. اینها حرف های تازه ای نیست این روزها صحبت درموردش زیاده : مواد غذایی با طبع گرم و مواد غذایی با طبع سرد حالا بهتر درک می کنی که چی میگم درمان دردت تو آشپزخونه ی خودته خیلی ساده و سریع می تونید طبع غذاها رو تو اینترنت پیدا کنید و با اصلاح غذا و نحوه استفاده از غذا به بدنت گرما ببخشی و طبعت رو گرم کنی.

ببینید اینها مباحث کمی سنگینیه سعی کردم خیلی خیلی سادش کنم تا راحت بفهمید حالا خیلی سریع میگم:

گام اول: به روح و جانت بواسطه ارتباط با خدا( نماز، روزه، دعا و...) و ترک گناهان آرامش ببخش.

گام دوم : طبع خودت را بشناس(با یه سرچ ساده)

گام سوم: طبع مواد غذاییتو بشناس(اونم با یه سرچ ساده)

گام چهارم : مواد غذاییتو با در نظر گرفتن طبع خودت و غذا ها استفاده کن

گام پنجم: سبک زندگیت رو سالم کن(نوع غذا، زمان غذا خوردن، چگونگی غذا خوردن، زمان خوابت و کلا شیوه انجام کارهای روزانه خودت و خونوادت رو)

گام ششم : از سلامتیت لذت ببر

ببینید اصولا خیلی ها چنین چیزی توی ذهنشون میاد که یعنی یه فوق تخصص که سالها درس خونده به علاوه میلیون ها تومن پول دوا و دکتر نتونستن مشکل ما رو حل کنن حالا چطور چنین چیز های ساده ای می تونه جلوی سقط بچه رو بگیره یا موجب بارداری بشه پاسخ سادست شما روزی سه وعده غذا می خوری زیاد هم می خوری پس غذای شما بیشترین ارتباط و نزدیکی رو به بدن شما داره. دارو اما، نه طبع گرم داره و نه مقدارش به اندازه غذایی هستش که شما می خورید پس خیلی وقت ها حتی با صرف کردن ده ها میلیون تومن پول باز هم نتیجه ای نمی گیرید چون اصل کاری مشکل داره ⬅ غذاتون

خیلی تلاش کردم مختصر و مفید باشه اگه طولانی شد ببخشید وظیفه خودم می دونستم اینا رو بگم دوستانه خواهش می کنم این موارد رو سرسری نگیرید مهمه واقعا مهمه آب ما، روغن ما، نمک ما، ظروف ما مواد غذایی ما نیاز به اصلاح داره نیاز به مدیریت داره من فقط یه مثال ساده می زنم و التماس دعا

ببینید وقتی مثلا شما در شب(شب ذاتا طبع سرد داره) غذای سرد می خوری و می خوابی(خواب هم ذاتا طبع سرد داره) خب به مرگ نزدیک و نزدیک تر میشی خیلی ساده و منطقیه اما اگر از غذا های با طبع گرم و مقوی و سالم استفاده کردی اونوقت جلوی سردی شب، سردی هوا، سردی خواب، سردی زندگی و .... را می گیری و نمی ذاری که روی بدنت اثر بد بزاره

فراموش نکنید گام اول رو چون اگه روح سالم نباشه بدن هم سالم نخواهد شد مثل اینکه روح نباشد پس جسم خواهد مُرد.

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند

پس با ارتباط با خدا جلوی آسیبِ مشکلات روحی و روانی و غم و غصه های زندگی و عواقب و پیامد های گناهان رو بگیر و روحت رو به آرامش برسون چون یکی از مهمترین عوامل بسیاری از بیماری ها از جمله سقط و ناباروری دقیقا هیچ ربطی به جسم شما نداره و ریشه در روح و روان شما داره، و این درحالیه که شما به دادن دارو به بدنت اقدام میکنی پس هیچ نتیجه ای نمی گیری.

وقتی طبع بدنت گرم شد، با ارتباط های معنوی، با اصلاح سبک زندگی و...  اونوقت باردار میشی، قوی میشی، شاد میشی، سلامت میشی و قدرت پیدا میکنی به بچه ات به عزیزت گرما و زندگی ببخشی دیگه بچت بخاطر بدن ضعیفت سقط نمیشه، زود بدنیا نمیاد، با وزن کم بدنیا نمیاد، مریض بدنیا نمیاد، ناقص بدنیا نمیاد.(البته مشروط به اینکه مواد غذایی سالم مصرف کنید، تراریخته ممنوع، تنقلات و غذاهای کارخونه ای مضر ممنوع ، از مواد طبیعی استفاده کنید)

این قاعده در مورد همه صدق میکنه چه زن چه مرد چه بچه چه پیر چه جوون هر چقدر گرمای بدنش بیشتر باشه به زندگی و سلامت و قوت نزدیک تر و از مرگ و بیماری دورتره.

گرمی طبع پدر و مادر موجب تولد فرزندی سالم، زیبا، قوی و باهوش میشه.

یه خواهشی هم که دارم اینه که لطفا از وجود اساتیدی مثل دکتر خیراندیش، دکتر روازاده، دکتر فهیمی، پرفسور کرمی، آیت الله تبریزیان و.... استفاده کنید به حواشی توجه نکنید همه ی انسان ها دچار حاشیه می شند اما مهم اینه که حرف کدوم درست باشه و با عقل سازگار باشه چون مطلب خیلی طولانی میشه به همین مقدار بسنده میکنم از سخنرانی های اساتید بالا که ویدیو هاش فراوان تو اینترنت هست و در مورد همین مشکلات شما صحبت کردند استفاده کنید تا به جای پرداخت هزینه های گزاف و کم فایده بتونید مشکلات تون رو اساسی و از بنیان حل کنید.

درسته که درمان های مدرن پزشکی هم یکی از راه های احتمالی درمان بیماری ها هست اما وقتی ما چنین علمی در مورد بدن خودمون پیدا کنیم پس می تونیم راحت تر، ارزان تر و با نتایج بهتری مشکلاتمون رو حل کنیم.

مطالب بالا شاخه ها و ریزه کاری های خیلی زیادی داره که منبع یادگیریش رو بهتون معرفی کردم لطفا از سخنان این اساتید که رایگان در فضای اینترنت در اختیارتون قرار گرفته استفاده کافی رو ببرید‌. برای مثال آداب جماع در اسلام که خیلی مهمه یا آداب زایمان یا نکاتی که در طول بارداری باید رعایت کرد(تدابیر بارداری) و دیگر موارد.

طولانی شد ببخشید؛ امیدوارم همه مادر های منتظر به آرزوشون برسند امیدوارم تونسته باشم قدمی هر چند کوچیک اما موثر در این زمینه خیلی مهم بردارم لطفا انتشار بدید، اطلاع بدید ، به دوستانتون، به کسانی که دوستشون دارید،به عزیزانتون و به کسانی که به این مطالب نیاز دارند.

شاد و سلامت و سربلند باشید یاعلی

برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان(عج) صلوات.

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند

عالی ومفید ممنون

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام صبحتون به خیر خواهش میکنم توی تاپیکای دیگه اطلاع رسانی کنید شاید کسی نیاز داشته باشه شاید مفید باشه براش امیدوارم که حق مطلب ادا بشه

ممنون استارتر عزیزم که اطلاعاتت و در اختیارمون گذاشتی

من طبعم سرده و فقط غذا با طبع سرد میخورم،هم عادت کردم هم اگه بخورم کهیر میزنم،مشکل بچه دار شدنم دارم،کاش بتونم سیستم تغذیه ای و خورد و خوراکم و عوض کنم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

من طبعم نمیدونم چیه فقط میدونم رطوبت بدنم زیاده و تو همه غذاها هم از گرمی استفاده میکنم انشاالله که ایندفعه بچه برام بمونه و بارداری خوبی داشته باشم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗