2777
2789
اره مثلا من اصلا احتیاج به محبت ندارم ولی خب تو... اوممم فعلا که کرونا هست تو همین مجازی دوست پیدا ک ...

مجازی دارم .اما حقیقی بهتره.

بیشتر منظورم عشق چون تنهایی دوست ندارم و عشق واقعی هم برام پیش نیومده فقط اداشو دراوردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم نیست خیلیم زیاده. اما دوست داشتن ادما که محبت میکنن هم ادم لازم داره

اگ منتظری ی پسر بیاد منجی حالت بشه نباش عزیزم نباش..هزاران تا دختر هستن ک دوست پسر و عشقی ندارن و جز شاد ترین دختران 😕🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
اگ منتظری ی پسر بیاد منجی حالت بشه نباش عزیزم نباش..هزاران تا دختر هستن ک دوست پسر و عشقی ندارن و جز ...

میدونم تو این دوره زمونه پسری که منو واسه خودم بخواد نیست . الان پسرا شیر برنجن به درد زندگی نمیخورن فقط میخوان خوش بگذرونن متاسفانه

من دردم عشق .عشق واقعی نیست. اونایی که گفتی رو دارم 

بابابیخیال هرچی پسره

عشق همش کشکه بخدا مخصوصاتودوره ی الان

سعی کن ازدواج کردی عشق وتوهمسرت ببینی

مامانم همیشه میگه عشقی ک بعده ازدواج ب وجودبیادخیلی بهتروقشنگترازعشق قبل ازدواجه،...دقیقاهم همینطوره

کاربری هفتم😐
بابابیخیال هرچی پسره عشق همش کشکه بخدا مخصوصاتودوره ی الان سعی کن ازدواج کردی عشق وتوهمسرت ببینی ...

همینم که میگی پیدا نیست دور و برمون پر ادم لاشی هوس باز که به درد نمیخورن دنبال دختر خوبن.

به ظاهر خوباهم که میخوان مجرد بمونن.

بابابیخیال هرچی پسره عشق همش کشکه بخدا مخصوصاتودوره ی الان سعی کن ازدواج کردی عشق وتوهمسرت ببینی ...

من دنبال پسر نیستم که باهاش باشم برای دوستی نه این پیدا هست خوسم نمیاد چون ثمره نداره.

من از عشق واقعی دارم حرف میزنم

میدونم تو این دوره زمونه پسری که منو واسه خودم بخواد نیست . الان پسرا شیر برنجن به درد زندگی نمیخورن ...

الان بعضی از پسرا فقط دخترارو بخاطر رابطه جنسی میخوان ببخشید رک میگم🌼🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃