2821
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دلم میخواد مادر ببشم اما تازه سقط کردم هنوز علت سقطمم نمیدونم و یک بار حاملگی مولار داشتم برای همین ...

عزیزم حاملگی مولار یعنی چی؟ یعنی نطفه تشکیل شده بود؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
ن نطفه نبوده

پس یعنی دکتر تشخیص داد ک مولار بوده؟ یعنی تو رحمت مدام در حال تقسیم سلولی بوده؟ یا نه به بارداریه پوچ میگی مولار؟ اگه اینطوره عزیزم حتما برایه بارداریه بعدیت زیر نظر پزشک متخصص اقدام کن

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
پس یعنی دکتر تشخیص داد ک مولار بوده؟ یعنی تو رحمت مدام در حال تقسیم سلولی بوده؟ یا نه به بارداریه پو ...

ن عزیزم با بارداری پوچ فرق داره اما مثله پوچ نطفه تشکیل نمیشه توی حاملگی مولار کروموزوم پدر دوبار تکثیر میشه درواقع یه مشکل ژنتیکی . این بار دکتر رفتم و تحت نظر پزشک بادر شدم اما ۵ هفته بود مه سقط شد . بعدشم چون خونریزی شدید داشتم نرفتم سونو کرافی و دکترم هر چقدر زنگ زدم مطبش جواب ندادن برای همین موندم میترسم من و یا همسرم مشکلمون ژنتیک باشه که بچم سقط شده برای همین الان دارم بال بال میزنم که باردار نشم . ن قرص ال دی دارم ن هیچ چیز دیگه چیکار کنم من

ن عزیزم با بارداری پوچ فرق داره اما مثله پوچ نطفه تشکیل نمیشه توی حاملگی مولار کروموزوم پدر دوبار تک ...

اهان یه خانومی تو همین سایت بودن ک همین مشکل و داشتن اما گمونم ایشون مول ناقص بود یعنی بچه تشکیل میشد گمونم  حالا دقیق یادم نیست  ایشون  فککنم دوبار یا سه بار سقط داشت اما همین اواخری یهبار متوجه شدم از رویه اسمش ک دیدم ماه هایه اخر بارداریشه  ازش نپرسیدم ولی خوب مطمسنم مسکلش همین بارداری بود اخه من سقط مکررم ومتفارت بود مشکلم با ایشون

ن عزیزم با بارداری پوچ فرق داره اما مثله پوچ نطفه تشکیل نمیشه توی حاملگی مولار کروموزوم پدر دوبار تک ...

حللا روز چندم پریودی هستی؟ اگه نزدیکایه تخمک گزاری هستی ک توکل کن ب خدا بعدشم خاستی قرص اورڙرژانسی بخور البته من نحوه شو بلدنیستم ک چطور باید خورده بشه....ولی ااز من بهت تصیحت هرگز کاره منو تکرار نکن و بزار بین سقطت استراحت کنی بعدش اقدام من همینکار و کردم ک الان سقط مکررم...البته علتش این نیست اما میتونهتاثیر داشته باشه در روند توانایی مادر

حللا روز چندم پریودی هستی؟ اگه نزدیکایه تخمک گزاری هستی ک توکل کن ب خدا بعدشم خاستی قرص اورڙرژانسی ب ...

. من تازه ۱۲ دی سقط کردم الانم یه هفته ست که خونریزیم تموم شد امروز . و امردزم نزدیکی کردم و این بلا سرم اومد