2777
2789
باورم نمیشه دیگه می تونم تو این تاپیک نظر بدم عزیزم من مشکل هورمونی داشتم رفع کردم و یک دکتر پوست خی ...

وای رفع میشه واقعا ؟من کلافه شدم دیگه 😞

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دکتر پوست نرفتم ولی دکتر زنان واسم آزمایش و سونو نوشت مشکلی نبود

میخام برم پوست جوش نااابود کرد منو

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

ببین، من اینقدررررر جوش داشتم که اعتماد به نفسم شده بود صفر 

یکسال تحت درمان بودم، از داکسی سایکلینو تترا سایکلینو کوفتو زهره مار بگیر تا انواع کرمو صابون 

هیچی فایده نداشت زود برمیگشت

آخرش دکتر برام راکوتان نوشت، راکوتان شد معجزه زندگیم، صورتم شد عین اینه، فقط باید دورش کامل بشه اگر نه برمیگرده جوش

عاشقتم# راکوتان

لبنیات رو بزار کنار مخصوصا شیر  آب داغ استفاده نکن  از محصولات کنترل چربی پوست است ...

ای وای من رژیم شیر گرفتم یعنی جوش میزنم؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عه یعنی ازون بوده

خیلی خیلی موثره میوه زیاد بخور فیبر مصرف کن اب ولرم بخور دمنوش گل محمدی عاااالیه هم یبوست برطرف میشه هم ارامبخشه و استرسو کم میکنه که واسه جوش خیلی مهمه.فقط لطفا نتیجشو بهم بگو

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.