مفتون_تبریزی مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 عنوان 💞یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 | مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 54 پست ❣💠💠 💠💠❣هوالحبیبصَنما تو هَمچو شیریمن اسیرِ تو چو آهوبه جهان که دید صِیدیکه بترسد از رَهایی...#مولوی❣💠💠 💠💠❣ یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚 1399/10/19 | 00:29 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لaدaن عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 2623 از کاسۀ شکسته، نخیزد صدا درست احوال ما مپرس،که ما دل شکسته ایم #جلال_اردستانی 🍃 🍃 تاپیک ... بله متوجه شدم🌈🌹منم این کارو دوست دارمای رفته ز دلراست بگو..بهر چه امروز..با خاطره ها امده ای باز به سویم....! زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍 ........لaدaن......... ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
موش_سفید عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 1685 🦋 جرمم این دان که ز جان دوست ترت می دارم عراقی# 🔹 🔹 به جرم عشق تو گر میزنند بر دارمگمان مبرکه ز عشق تو دست بردارممگوکه جان مرا با تو آشنایی نیستکه با وجود تو از هرکه هست بیزارم#قاآنی
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32046 سلامشما کاربری قبلی داشتین؟چندوقت پیشم تاپیک شعر زده بودین ولی تعطیل شد
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 سلام شما کاربری قبلی داشتین؟ چندوقت پیشم تاپیک شعر زده بودین ولی تعطیل شد سلام، کاربری قبلی داشتم ولی تعلیق توسط خودم انجام شده.تاپیک هم نمی دونم مال بنده بود یا خیر، ولی چند مورد مال منم به لطف دوستان تعطیل شده. یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32046 سلام، کاربری قبلی داشتم ولی تعلیق توسط خودم انجام شده. تاپیک هم نمی دونم مال بنده بود یا خیر، ولی چ ... سلامفک میکنم خودتون باشین،یادم نیس دقیقاسم کاربری قبلیتون چی بود؟
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 بله متوجه شدم🌈🌹 منم این کارو دوست دارم ای رفته ز دل راست بگو.. بهر چه امروز.. با خاطره ها ... سالها شد رفته دمسازم ز دست اما هنوزدر درونم زنده است و زندگانی میکند...#شهریار یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 به جرم عشق تو گر میزنند بر دارم گمان مبرکه ز عشق تو دست بردارم مگوکه جان مرا با تو آشنایی نیست ... 🌷 🌾 🌿تا کہ رسیدمبَـرِ تو از همہ بیزار شدم#مولانا🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 سلام فک میکنم خودتون باشین،یادم نیس دقیق اسم کاربری قبلیتون چی بود؟ اسم مستعار نی نی سایتی مفتون هست. غالبا تاپیک مشاعره بود. یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32046 اسم مستعار نی نی سایتی مفتون هست. غالبا تاپیک مشاعره بود. ممنونم
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 ممنونم 🥀🌱🥀 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32046 🥀🌱🥀 بود که بار دگر بشنوم صداي تو را ؟ببينم آن رخ زيباي دلگشاي تو را ؟بگيرم آن سر زلف و به روي ديده نهمببوسم آن سر و چشمان دل رباي تو راز بعد اين همه تلخي که مي کشد دل منببوسم آن لب شيرين جان فزاي تو راکي ام مجال کنار تو دست خواهد دادکه غرق بوسه کنم باز دست و پاي تو رامباد روزي چشم من اي چراغ اميدکه خالي از تو ببينم شبي سراي تو رادل گرفته ي من کي چو غنچه باز شودمگر صبا برساند به من هواي تو راچنان تو در دل من جا گرفته اي اي جانکه هيچ کس نتواند گرفت جاي تو راز روي خوب تو برخورده ام ، خوشا دل منکه هم عطاي تو را ديد و هم لقاي تو راسزاي خوبي نو بر نيامد از دستمزمانه نيز چه بد مي دهد سزاي تو رابه ناز و نعمت باغ بهشت هم ندهمکنار سفره ي نان و پنير و چاي تو رابه پايداري آن عشق سربلندم قسمکه سايه ي تو به سر مي برد وفاي تو راهوشنگ-ابتهاج#
لaدaن عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 2623 سالها شد رفته دمسازم ز دست اما هنوز در درونم زنده است و زندگانی میکند... #شهریار اگر دانی که غم دنیا نیرزد... به روی دوستان خوش باش و خرمغنیمت دان اگر دانی که هر روز ز عمر مانده روزی میشود کم... زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍 ........لaدaن......... ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 بود که بار دگر بشنوم صداي تو را ؟ ببينم آن رخ زيباي دلگشاي تو را ؟ بگيرم آن سر زلف و به روي ديده نه ... جدا کردند آدم ها مرا از تو، تو را از منتو دریایی و من ساحل، نخواهی شد جدا از منتو کاغذبادی و من در نخ زیباییات هستممبادا آن که قدر سوزنی باشی رها از منتو مرز کفر و ایمانی! چگونه بگذرم از تو؟اگر این گونه باشد نگذرد دیگر خدا از منشکستم بارها و همچنان خاموش می مانمصدا از سنگ می آید، نمی آید صدا از منتو دریایی و من قصر شنی؛ از خود نپرسیدیکه از آن رفت و آمدها چه می ماند به جا از من؟تو روزی باز خواهی گشت! این خط این نشان !اما...دریغا چون نخواهی یافت حتی رد پا از من!#علیرضا_بدیع 🍀 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 اگر دانی که غم دنیا نیرزد... به روی دوستان خوش باش و خرم غنیمت دان اگر ... 🦋 دلا تا میتوان امروز فرصت را غنیمت دانکه در عالم نمیداند کسی احوال فردا را#هلالی_جغتایی🦋 🕯 🦋 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32046 جدا کردند آدم ها مرا از تو، تو را از من تو دریایی و من ساحل، نخواهی شد جدا از من تو کاغذبادی و من د ... سخن ، بى تو مگر جاى شنیدن دارد ؟نفس ، بى تو کجا ناى دمیدن داردعلت کورى یعقوب نبى معلوم استشهر بى یار مگر ارزش دیدن دارد…