مفتون_تبریزی مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 عنوان 💞یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 | مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 54 پست ❣💠💠 💠💠❣هوالحبیبصَنما تو هَمچو شیریمن اسیرِ تو چو آهوبه جهان که دید صِیدیکه بترسد از رَهایی...#مولوی❣💠💠 💠💠❣ یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚 1399/10/19 | 00:29 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 به قول سهراب سپهری: خدا گر پرده بردارد ز روی کار آدم ها چه شادی ها خورد بر هم چه بازی ها شود رسوا ... 🌷 🌾 🌿بیمار غمت را،به جز از صبر دوا نیست#سلمان_ساوجی🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 خواهد به سر آید شب هجران تو یا نه ؟ ای تیر غمت را دل عُشاق نشانه ... 🔻شیخ_بهایی 🌷 🌾 🌿نه صبر هست ما را، نه دل،" نه" تاب هجرانمائیم و نیم جانی، آن هم؛" به" لب رسیده#اهلي_شيرازي🌷 🌾 🌿رحمت الله علیه شیخ بهایی بزرگ مردی بود. ممنون بابت این بیت ناب.🌹🌱 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 #سیمینبهبهانی چه کند با غم تو این دل آشفته ی من؟ چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟ ما که در عشق تو آشفته و شوریده شدیممیکند حلقهٔ زلف تو پریشان ما را#عبید_زاکانی❣💘💘💘❣ یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
بهار۳۱۳ عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 7017 من از دستت نمیخواهم رهایی دل مـن حوصلـه کـن ، عشق معما دارداو کـه بشکسته تـو را، شوق تماشا داردعشق تـو رفته و دیگر اثری از او نیستچشم تـو در پـی او خواهش بیجا داردگـوش کن نـالۀ نی را به غزلخوانی منغــزلــم دم بــه دم آوای تبــرّا دارددل معشـوقـه نـدانست دمی قدر تـوراکـه نفس های تـو گـرمای مسیحا داردسال ها مردم این شهر به من می گوینددل تــو طـاقـت بسیـار و شکیبـا داردتو شکستی و تو رنجیدی و پژمرده شدیز چـه رو چشـم تـو هـم میل تمنا دارد.؟
موش_سفید عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 1685 🌷 🌾 🌿 نه صبر هست ما را، نه دل، " نه" تاب هجران مائیم و نیم جانی، آن هم؛ " به" لب رسیده #اهلي_ش ... صبر بر هجران آن آرام جان باشد گناه ،زنده بودن در فراق او گناهی دیگر است !🔻فیض کاشانی
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 دل مـن حوصلـه کـن ، عشق معما دارد او کـه بشکسته تـو را، شوق تماشا دارد عشق تـو رفته و دیگر اثری ا ... 💥خبر به دورترین نقطه جهان برسدنخواست او به منِ خسته بی گمان برسدشکنجه بیشتر از اینکه پیش چشم خودتکسی که سهم تو باشد به دیگران برسد ؟چه می کنی اگر او را که خواستی یک عمربه راحتی کسی از راه ناگهان برسدرها کنی ، برود، از دلت جدا باشدبه آنکه دوست ترش داشته .... به آن برسدرها کنی ، بروند و دو تا پرنده شوند💥خبر به دورترین نقطه جهان برسدگلایه ای نکنی ، بغض خویش را بخوریکه هق هق تو مبادا به گوششان برسدخدا کند که ... نه ! نفرین نمی کنم که مبادبه او که عاشق او بوده ام زیان برسدخدا کند فقط این عشق از سرم برودخدا کند که فقط زود آن زمان برسد🌐شاعر : زنده یاد نجمه زارع یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
لaدaن عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 2623 🌷🌾🌿 تغافل میکنی یعنی که دردت را نمیدانم نه میدانی و میدانی که میدانم که میدانی #فیض_کاشانی 🌷 ... به به😍ارزویم این است..انچنان سیر بخندی..که ندانی غم چیست.. زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍 ........لaدaن......... ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 صبر بر هجران آن آرام جان باشد گناه ، زنده بودن در فراق او گناهی دیگر است ! 🔻فیض کاشانی 🦋من اگر نظر حرام است بسی گناه دارمچه کنم نمی توانم که نظر نگاه دارم#سعدی❀✦•❁♥️❁•✦❀ یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 به به😍 ارزویم این است.. انچنان سیر بخندی.. که ندانی غم چیست.. با خنده گفتمش به سلامت سفر بخیر...وقتی که رفتاز تو چه پنهان،دلم گرفت.... 🍀 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
لaدaن عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 2623 با خنده گفتمش به سلامت سفر بخیر... وقتی که رفت از تو چه پنهان، دلم گرفت.... 🍀 تنها صدا ست که میماند.. و امان از صدای او......که ابدی شد در گوش من...یکجورایی داریم مشاعره میکنیم😁 زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍 ........لaدaن......... ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
موش_سفید عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 1685 🦋 من اگر نظر حرام است بسی گناه دارم چه کنم نمی توانم که نظر نگاه دارم #سعدی ❀✦•❁♥️❁•✦❀ #وحشی_بافقی💠بی رضای ماست سویت آمدن از مامرنجاین نه جرم ما گناه پای نافرمان ماستبر وجود ما طلسمی بسته حرمان درتکانچه غیرازماست دیوارودر زندان ماست
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 تنها صدا ست که میماند.. و امان از صدای او...... که ابدی شد در گوش من... یکجو ... از کاسۀ شکسته، نخیزد صدا درستاحوال ما مپرس،که ما دل شکسته ایم#جلال_اردستانی🍃 🍃تاپیک های بنده معمولا شعر جواب شعر یا همون مشاعره. یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 #وحشی_بافقی💠 بی رضای ماست سویت آمدن از مامرنج این نه جرم ما گناه پای نافرمان ماست بر وجود ... 🦋 جرمم این دانکه ز جاندوست ترت می دارمعراقی# 🔹 🔹 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12905 چی بود مگه واسم جای سوال بود به خاطر همین ازشون پرسیدم .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )