2821
2789
عنوان

داداشم کتکم میزد

564 بازدید | 24 پست

خیلی دلم گرفته تا همین دو سال پیش مامانمو داداشم کتکم میزدن پدرم هیچ وقت خرجمو درست درمون نداد با این ک پول داشت همیشه تحقیر شدم من هر لحطه اضطراب دارم از دوران نوجوانیم روم مونده توروخدا اگه صلاحیت بزرگ کردن ی بچه طفل معصوم ندارید ب این دنیا نیارینش... 

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167

عزیزم☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چندساله ای

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادرم اون موقع ک سالم بود خیلی ازم کار می‌کشید یادمه 9سالم بود ظرفا ی مهمونی 20 نفره رو باید میشستم با این ک مامانم سالم بود ولی حالا خدا سلامتیش ازش گرفته اگه بخوام نمیتونه پاشه حتی کارای خودشو بکنه... 

دیگ کار از کار گذشته، دنیا اومدی باید بجنگی،برا اینده ات برنامه بریز

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
الان چطوره اوضاعت

مامانم فلج شده تقریبا تا دسشویی بزور میره داداشم زن گرفته رفته خلاص شدم ولی پدرم هنوز خساستشو داره ک من کنار اومدم ولی ی وقت میبینم ی جایی بچه یا دختری کتک میخوره خیلی بهم میریزم کلا هم نرمال نیستم اضطراب اون دوران روم مونده داداشم با کمربند کتکم میزد

چرا ؟ دستش قطع بشه ایشالله دلم خونه منم😢

داداشم سر اینکه چرا ظرفا رو دیر شستم با کمربنند میفتاد بجونم یا با مشت میزد تو چشمم

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز