من یباراتفاقی یه نقشه زیر بنای خونمونو پیدا کرده بودم فک میگردم نقشه گنجه یجای حیاطو نمیدونم بابام سر چی علامت زده بود... رفتم با قاشق باغچه رو کندم از شانسم از همونجا یه قوطی زنگ زده رانی در اومد تا مدت ها فک میکردم قوطی نوشابه ی دوران هخامنشی رو پیدا کردم رو پام بند نبودم تهشم مامانم انداختش کلی سر اینکه چرا قدر سرمایه ی ملی رو نمیدونید و اون عتیقه بود و فلان زار زدم
من فکر میکردم زمان قدیم مثل فیلم قدیمیا سیاه سفید بوده🙈😁
خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حالام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین )
به عروسکام شیر بدم یهو مامانم اومد خم شدم نبینه😂تو حیاط بازی میکردم
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
من راهنمایی که بودم فک میکردم مرداهم مث ما پریود میشن و ولی هر دو طرف پریود شدنشونو از هم دیگه قایم میکنن و اینکه ما مثلا ماهی یه بار پریود میشیم اونا سالی یه بار پریود میشن اصلا هم نمیدونم از کجا این فکرو میکردم 😁