2777
2789
عنوان

ضایع ترین تفکرات بچگیتون چی بوده؟:))

| مشاهده متن کامل بحث + 4986 بازدید | 205 پست

من فکر میکردم زمان قدیم مثل فیلم قدیمیا سیاه سفید بوده🙈😁

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😐اقا من یبار دو تا سنگ گنده گذاشتم بجای سینه 

به عروسکام شیر بدم یهو مامانم اومد خم شدم نبینه😂تو حیاط بازی میکردم

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
بچگی که نه،دوازده سالم پریودشدم فک میکردم حامله هستم،میخاستم خودموبکشم،بعدکلی استرس وگریه،به مادرم گ ...

وااااای خیلی خوب بوده

بیچاره مامانت

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
فکر میکردم خدا یه آدم خیلی بزرگه. در حد گالیور توی سرزمین لی لی پوتها. بعد هزار نفر براش غذا میبرن&n ...

یه سوال راجع نام کاربریت؟؟؟

شصت مربوط به عدده یاانگشت؟

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
🤣🤣🤣🤣

😁

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

من راهنمایی که بودم فک میکردم مرداهم مث ما پریود میشن و ولی هر دو طرف پریود شدنشونو از هم دیگه قایم میکنن و اینکه ما مثلا ماهی یه بار پریود میشیم اونا سالی یه بار پریود میشن اصلا هم نمیدونم از کجا این فکرو میکردم 😁

من بابام ی مدت وانت داشت. یه ماشین حسابم تو داشبوردش بود... پشت فرمون سیس میگرفتم ماشین حسابم مث موب ...

تو خوبه ماشین حساب میذاشتی

من ی چیز مثلا ی قطعه اسباب بازی شکسته میذاشتم درگوشم😂

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱