2777
2789
عنوان

بیاین اخلاق منو حدس بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 46 پست
اگه  بگم  نیومدن   ناراحت  نمیشی  ازدستم   حسم  میگه  طرفت& ...

نه گلم نمیشم حسه دست خودت که نیست

فقط میتونی ویژگی هاشو بگی؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که اصن حرف ندارم دخترا واسم قش میکنن😎😎😎😎😎😎😎😜😅

😄😂😂😂😂

نه گلم نمیشم حسه دست خودت که نیست فقط میتونی ویژگی هاشو بگی؟

حس  میکنم  خیلی  خوشگله  ماشینم  داره  ولی  هرزست  وبا  کلی  دختر  در  ارتباطه

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
درسته بنطرت عشقم برمیگرده ؟ دوسم داره؟

نه برنمیگرده 

حس بدی بهت نداره حس خوبی داره 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
نه برنمیگرده  حس بدی بهت نداره حس خوبی داره

اگه خودم برم جلو؟

اگه خودم برم جلو؟

نمیدونم حس میکنم اگه خودتم بری برنمیگرده یا اگر برگرده دوباره میره

کلا حس میکنم رابطه اینده دار و پایداری نیست

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
نمیدونم حس میکنم اگه خودتم بری برنمیگرده یا اگر برگرده دوباره میره کلا حس میکنم رابطه اینده دار و پ ...

ممنون عزیزم

کی بهم پیام میده 

عزیزم فالگیر که نیستم همینطوری از رو حسم میگم

هدف انتخاب ميكني اما به جاي قدم برداشتن براي رسيدن بهش سعي ميكني قدماي ديگران رو وجب كني ببيني اونا چند قدم رفتن در نظر نميگيري ظرفيت با ظرفيت حتي با تلاش فرق داره يعني ممكنه خيلي وقتا بااين روش شكست بخوري  

گاهي فقط گاهي كاري رو كه دلت ميخواد انجام ميدي يا با دليل يا بي دليل بد نيست به حس و احوال طرف مقابلت نگاه كني يعني يكم بي ملاحظه اي 

هيجاناتت رو بروز ميدي نظر ميخواي ولي قانعت نميكنن چون فقط نميخواي باور كني يعني دير باوري

با هر عنواني ميتوني توي جمع حاضر بشي كنارش يه خنده و نشون ميده خوشرويي اما من اينطور حس ميكنم اعتماد بنفست نياز به تقويت داره 

نظركه ميخواي مثبت بود ميگيري و تشكر ميكني منفي بود ناباورانه دست وپا ميزني كه نه نه نه 

اول جاده ي زندگي وايستادي هنوز وقت داري ، براي خيلي چيزا هم خيلي زوده باور كن تو يه روح بزرگ داري يه صفحه ي سفيد ميتوني بهترينِ خودت باشي

به هيجانات و جو و طرز فكر بقيه اهميت نده اگر خيلي هم دوره ايات خياليا خيلي كارا رو انجام دادن و انجام ندادن تو با استدلال بهترين خودم ميشم پيش برو 

و يكم فكر كن به جمله هام ريپلاي نكن درخواست دوستي بده سوالي داشتي 🥰