2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه یک فرد اعدامی رو...

| مشاهده متن کامل بحث + 3853 بازدید | 273 پست

ثابت شده توی بدن بعضی از قاتلا یه ژنی وجود داره که مخصوص قتله اسمشم ژن قاتله

نظری ندارم فعلا چون از یه طرف اونا به اعضا نیاز دارن از طرفی هم اون عضو یه آدم جنایتکار بوده

اگه قاتل یا آدمی که به عمد کاری رو نکرده باشه ، باشه به نظرم خوبه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیدونم چون خداروشکر تو موقیتش نیستم ولی گلم فکر نکنم خانواده ی شاکی هم راضی به چنین کاری باشن

اگه اون خانواده به این درک برسه که اگه یه ادم بده مشکل از روحشه نه از جسمش دیگه مشکلی نداره

I'm not just a pretty girl...l'm a daughter and a sister...3 month later they will call me Dr
خب حالا اگه حکمش مثلا تحاوز بود یا مثلا اختلاس مالی و اینا بود...یا اصن قطل غیر عمد بود چی؟؟؟

شما چرا با ط مینویسین قتل رو؟؟؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
یه دوست دیگه هم میگه حاظر ایا املای دبستان رو پاس نکردن این دوستان؟؟؟؟

من تو همین موضوع موندم چرا انقدر غلط املایی و دستور زبان اینجا تو این سایت هست 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
قاتل یه فرد عادیه که نتونسته خشمش رو یه لحظه کنترل کنه قاتل که متولد نشده

از نظر من یه فرد عادی نیست...خیلی فرق هست بین کسی که قتل غیرعمد انجام داده(اون دیگه به اعدام محکوم نمیشه) با کسی که با قساوت قلب یه نفر بیگناهو کشته

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
خب حالا اگه حکمش مثلا تحاوز بود یا مثلا اختلاس مالی و اینا بود...یا اصن قطل غیر عمد بود چی؟؟؟

قتل#

قاتل#  

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ثابت شده توی بدن بعضی از قاتلا یه ژنی وجود داره که مخصوص قتله اسمشم ژن قاتله نظری ندارم فعلا چون از ...

ثابت شده؟؟؟کجا ثابت شده دقیقا؟؟؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
قاتل از نظر فقهی مشکل داره حتما باید به دار اویخته بشن ریحانه جباری هم وصیت کرده بود ولی عمل نشد

چرا؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

دقیقا منم این سوالو یه دفعه از کسی پرسیدم ولی گفت که شاید طرف حتی حاضر نباشه عضوی از بدن یکی که دوستش نداره تو بدنش باشه و علاوه بر این هم معمولا میخوان طرف با زجر بمیره مثل همین دار زدن که واقعا خیلیییی بده 

ولی بنظرم با این همه اینکه اعضاشونو اهدا کنن کار خیلیییی قشنگیه

البته من با اعدام   خصوصا  اعدام کسایی که فقط عقیدشونو بیان کردن موافق نیستم

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
ثابت شده توی بدن بعضی از قاتلا یه ژنی وجود داره که مخصوص قتله اسمشم ژن قاتله نظری ندارم فعلا چون از ...

ژن قاتل؟ کدوم مقاله و کدوم  دانشگاهی این مطلب‌ رو اثبات کردن؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊