2777
2789
ما هنوز دوستیم  بعد از هم دوریم  هییی سوتفاهم پیش میاد خوشبخت باشین

دوری که اشکالی نداره . خیلی ها دور بودن بعد رسیدن به هم و خیلی هم خوشبختن.من خودم ۱سال از خانومم دور بودم. ولی از هم مطمعن بودیم. طرف نزدیکه هر کار میخواد میکنه. پس باید شناخت کافی داشته باشید .

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دوستان لطفا یه سر بیاید تاپیک اخرم معجزه میکنه😍

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

جدا نمیشی. چون تو شوهرتو دوس داری. 

لطفا بگو من باردارم یانه خواااهش😭😭😭

بایه صلوات آمین بگو دوست عزیز .خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم💕💕💕
از خودت بهش بگو.از اینکه میخوایش. از اینکه دوسش داری. اینا مهمه. طرفو محکم میکنه. که بیاد جلو.

من خجالتی ام و از طرفی نمی‌دونم حسش چیه بهم و میترسم غرورم خرد شه ، الان که قهر شدیم حست میگه من باید آشتی کنم یا اون؟ 

نمیدونم. نه فکر نمیکنم.چون یبار ثبت نام کردم

اخه یه شخصی قبلا ب اسم علی بود 

ایشون فوق العاده بود حس ششمون گویا موکل داستن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.