2777
2789
عنوان

دختر دار بشم به راه دورش نمیدم‌.. 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 22 پست
بستگی به ادمش دارا.من یه مدت راه دور بودم خیلیم خوب بود

من چند وقت ایران نبودم همسرم بود  دوستای بیشتری هم داشتم .ولی الان هم دوستای کمتری دارم هم همسرم نیست هم از خانواده دورم

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
ب کسی بده ک کس باشه  پیرهن تنش اطلس باشه

شاه بیاد بالشکرش واسه پسر اولش .......بازم من نمیدم این از خووم بید🤣

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صادرات روغن ماشین

چرا اینهمه ازت دوره ؟؟؟؟؟من نمیدونم چرا به اینایی که میگن شوهراشون دورن مشکوک میشم به شوهراشون 😅😅😂😂😂😂😂

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
شاه بیاد بالشکرش واسه پسر اولش .......بازم من نمیدم این از خووم بید🤣

ندید به خدا  ندید  دختر تون  مگه جگر گوشه تون نیست   😭😭😭😭

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
ندید به خدا  ندید  دختر تون  مگه جگر گوشه تون نیست   😭😭😭😭

حالا اگر دخترم زمینو زمانو به هم زد که بدمش چکار کنم😕

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
😂اون وقت به کس بده که کس باشه....  ولی اخرش خودش میفهمه چه اشتباهی کرده

باور کن توفکرمه😊