2777
2789
به نام خدا من خیلی آدم مسخره،جوگیر،چیپ و بدرد نخوریم با من هم کلام نشین چون درحدتون نیستم و باعث ک ...

چقد ناراحت شدم راجب خودت اینجوری گفتی😔

آخه چرا؟همه آدما یه بدی هایی دارن

خودتو دوست داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتراف میکنم دل مامانمو خیلی با حرفام شکستم😩😩😩

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

من بودم که تو مدرسه دفتر نمره معلم رو کش رفتم و نمره تمام بچه هارو ۲۰ دادم نمره های قبلی هم کاملا خط زدم معلم دیگه هیچ نمره ای نداشت دوباره هم نمیتونست امتحان بگیره پس مجبوری به همه ۲۰ داد😂

💜

قلب بنفش نفرست😐

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
شنیدم که تو خصوصی هم اعتراف نمیکنی🤐

راستش من پیش نزدیک ترین کسانم هم اعتراف نمیکنم .از کی شنیدی اعتراف نکردم پیشش؟

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

اعتراف میکنم یبار دفتر دوستمو تو مدرسه اشتباهیی برداشتم 

اومدم خونه دیدم عه دفتر اونم تو کیفه منه 

رفتم دسشویی اومدم دیدم داداش کوچیکم انداختتش تو سلط ترشی😴😴اصلا به روی دوستم نیوردم که دفترش دست من بود 

اعتراف میکنم ب بابام ک بچها فامیل منو نزده بودن ولی الکی پیش بابام گریه میکردم میگفتم این منو زد و بابام اونارو میزد بیچاره اونا 😂😂

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی