2777
2789
عنوان

رکورد بی خواستگاری طول زندگیمو زدم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 85 پست
بابا میاد زوم نکن اه

زورت نمیکنم 

والا از من پولدار هستن خواستگارم ندارن و ازم بزرگترن چه باید کرد 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣غمت نباشه بابا

فقط کار کردن برام مهمه 

و یکیش بفکر پولم 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
حالا تو چتتته اینقدر حرص می خوری. اینهمه تایپک مفید هست. برو اونجا. زورت نکردن که بیای تایپک من 😂

وقتی لایکم میکنن یا تو بروز شده ها هست چشمم میخوره

بعدشم یجوری خودتو میگیری میگی من فرق دارم و... انگار ملکه انگلیسی

من ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰٫۰۰۰٫٫۰۰۰بار هم بخونمش کسی نمیاد بگیرتم 😂😂😂😂 فان_#  

فقط به اینا نیس بخدا 

من یه آشنا دارم ۳۴ سالشه پولدار هست ولی مجرده با خودم میگم دوستای پدرش مگه پسر ندارن اینو بگیرن 

اینکه هرکی از راه رسید زنگ بزنه یا پاشه بیاد خونتون تو این دوره زمونه واقعا چیز جالبی نیست!! حتی اونایی ک هنوز سنتی ازد میکنن هم منتظر خواستگار زیاد نیستن منتظرن ادم حسابی بیاد خواستگاری! اگه خواستگارات خوب بودن ک وقتی انقدرم مشتاقی تا الان ازد کرده بودی دیگه عزیزم.. حالا روزی یدونه هم بیاد ولی داغون باشه به چه دردت میخوره؟؟ 

عالیه👌🏻

فقط کرونا نیس 

درک کن خرج و مخارج خیلی رفته بالا باورت بشه روزی ۱۴۰ تومن خرجمونه از رفت و آمد و خورد و خوراک 

⁦☹️⁩والا چ بدونم  تو شهرما خواستگار زیاد هست شهرمون کوچیکه

همین آشنای من رو میبینی بهترین دانشگاه خارج درس خونده من‌همیشه میگم والا پسرا از خداشونه موقعیت مالی دختر خوب باشه ازدواج کنن یا شاید پا نمیده