الان 3ماهه که هییییچ خواستگاری نداشتم. خیلی عجیبه برام. از 19 سالگی تا الان هیچ دورانی تو زندگیم نبوده که این مدت بگذره و یه خواستگارم نباشه. واااقعا برام عجیبه. همش دنبال یه دلیلم. واقعا چرااا ؟؟ به نطرتون علتش چه مشکلی میشه باشه ؟ممکنه به خاطر ازدواج خواهر کوچیکم باشه یا...؟
والا از من پولدار هستن خواستگارم ندارن و ازم بزرگترن چه باید کرد
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
من ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰٫۰۰۰٫٫۰۰۰بار هم بخونمش کسی نمیاد بگیرتم 😂😂😂😂 فان_#
فقط به اینا نیس بخدا
من یه آشنا دارم ۳۴ سالشه پولدار هست ولی مجرده با خودم میگم دوستای پدرش مگه پسر ندارن اینو بگیرن
اینکه هرکی از راه رسید زنگ بزنه یا پاشه بیاد خونتون تو این دوره زمونه واقعا چیز جالبی نیست!! حتی اونایی ک هنوز سنتی ازد میکنن هم منتظر خواستگار زیاد نیستن منتظرن ادم حسابی بیاد خواستگاری! اگه خواستگارات خوب بودن ک وقتی انقدرم مشتاقی تا الان ازد کرده بودی دیگه عزیزم.. حالا روزی یدونه هم بیاد ولی داغون باشه به چه دردت میخوره؟؟
درک کن خرج و مخارج خیلی رفته بالا باورت بشه روزی ۱۴۰ تومن خرجمونه از رفت و آمد و خورد و خوراک
☹️والا چ بدونم تو شهرما خواستگار زیاد هست شهرمون کوچیکه
همین آشنای من رو میبینی بهترین دانشگاه خارج درس خونده منهمیشه میگم والا پسرا از خداشونه موقعیت مالی دختر خوب باشه ازدواج کنن یا شاید پا نمیده