2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 44855 بازدید | 127 پست

ولی اینم‌ بگم اگه هیچی نگه و کارشونو بکننن اگه خون نیامد بگه من نمیدونم میخوای بریم دکتر 

چون برید دکتر پاره هم باشه دکتر نمیفهمه از کی پاره شده که 

چون زیاد رابطه ای نداشته 

منتها بهتره حرف دکتر و ماما رو‌پیش نکشه اصلا 

همچین دست بالا و بگیره که طرف جرات نکنه

کاربر قدیمی ام 🍭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی بنظر شما واژن یه زن با یه دختر یکیه زن عمو من تو پزشک قانونی هست میگه پرده وجود داره کاملا کام ...

ولی واقیتش توی جاهای معتبرو سایت های خارجی میگه که فقط دردوارن جنینی در ساختارش هس برای جلوگیری از خیلی عقونت ها و بیماری ها و روند تشکلیش به این صورته که توی واژن کلا تو پره و کم کم یه شکل خاصی میگیره و هایمن بوجود میاد و در سایر حیوانات هم هست واقعیت علمیش همینه دیگه اگه بخاطر از روس سنت های غلط بگی این نیست و براتونم سخته باورش متاسفانه من از دستم بر نمیاد کاری ک بخوام باورتون بشه😊فقط این علمی هستش!

همین.
یعنی بنظر شما واژن یه زن با یه دختر یکیه زن عمو من تو پزشک قانونی هست میگه پرده وجود داره کاملا کام ...

عمه ی منم توپزشکی قانونیه اصلاپرده وجودداره  ولی واسه هرکس یه جوریه یکی خونریزی داره یکی نداره ولی مردم ماهنوزاین چیزاکامل واسشون جانیوفتاده سریع هنگ بی عفتیومیزنن 

ازدواج نکنه کلا 

حق. نداره. زندگی شو با دروغ شروع کنه خانم رفته عشق و حالشو کرده حالا میخاد بیاد بپیچه به یه پسر پاک 

والا فکر کنین داداش خودتونه راضی میشین اصلا 

اگر راستشو بگه عیب نداره ولی اکر دروغ بگه کارش خیلی زشته 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

اگر به اون آقا نگه عقدشون باطله و تا آخر به هم نامحرمن

مگر اینکه بعد ازدواج بگه که اگه همسرش راضی باشه باید دوباره عقد کنن

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺
خود اون پسر مردم که انقدر داری سنگش رو به سینه میزنی مگه از رابطه هایی که داشته به دختره گفته؟ اگه ...

بنظرم اون پسری ک همچین چیزو قبول میکنه حتما خودش اونکاره بود و مهم نیس براش یا خیلی انسانه مبخواد زندکی یکیو نجات بده

تو ظاهرا مشکل داری نه من.حتمااون دختر خراب خودتی دیگه.ابن خرابا میرن میدن بعد زبونشون دومتره

دهن گشادتو ببند لطفا و قضاوت بیجا نکن . وقتی یکیو همینجوری قضاوت کردی از دنیا نمیری تا جای اون قرار بگیری منم نخواستم به دوستم کمکی کنم یا کسیو گول بزنم فقط رفتار خانوادشو باهاش دیدم و دلم براش میسوزه همین . من هم از تو نظر نخواستم که خودتو میندازی وسط