2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مونده به خریدت 

برند بخری 

خارجی بخری ایرانی بخری 

از بالاشهر بخری یا بازار 

برا ما شد ۲۳میلیون فکر کنم البته تکمیله تکمیله 

و از جاهایی که ارزون میدن خریدیم 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

نمیدونم ولی تخت کوچیک نخر 

بزرگ بخر

😑خالم ۳۰ملیون داده ی سری خرید

الان ۲سال گذشته تخت بچشو جم کرده همش میگه کاش مامانم بزرگ برام میخرید

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

والا هنوز کامل نشده ولی هر طور حساب میکنم نمیتونم به بیست و پنج برسونم هی زیادتر میشه 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

ما 30.تومن شد.اما.خیلی چیزای غیر ضروری رو هم خریدیم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

اصفهان عبدالرزاق پرسیدم سیسمونی که کامل کامل باشه در حد۲۵ در میاد..سیسمونی متوسط در حد۱۵

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
بزرگه بزرگ؟  از این یه نفره ها؟  انگار ضایعست واسه بچه ک

الان یه سری تخت هست که بزرگه اندازه برای جوان

بعد قسمت پایینش یه حالت دکور داره که نصف تخت رو میپوشونه انگار تخت کودک هست

بعد ها میشه اون قسمت رو برداشت که تخت بزرگ بشه و اونم میشه میز کنار اتاق

هزینه ش هم زیاد نیس

واقعا؟؟  تازه خریدی؟  اگ پیشتن عکسشو میذاری؟

اره دیروز خریدم تخت و کمد خیلی خوبم 5 6رتومن درمیوند که حالا اگه 4تومن هم بگیم لباس ایناش بشه کلا میشه ده تومن من نمیدونم مردم چیکارا میکنن که مثلا 30 تومن درمیاد