2777
2789
عنوان

یعنی کار من بد بوده؟؟اسکرین شات شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 111 پست

اسی یه جوری توضیح داده برات انگار واسه بچه دوم ابتدایی توضیح میده خوب شد نگفت کارت بکش و نان را از نانوا تحویل بگیر و از همان مسیری ک امدی راهی خانه شو  کلید بنداز و برو در منزل 

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

به نظر من شوهر خیلی خوبی داری قدر خودشو بدون. نمیخواد عزت نفس شما زیر سوال بره. دکست داره مستقل و قوی باشی ولی.......

نانوایی رو نرو جان بچه ات

این چند روز برنج بخور یا زنگ بزن سوپری نون بسته بندی برات بیاره. چون‌.....

من این کارو کردم شد وظیفه ام

ولی....‌‌‌

اگر شوهرت کارش جوریه که شیفتی هست و گاهی خونه نیست باید این کارا رو یاد بگیری

ببخشید ولی زیاد داشت  کامنتم. چون واسه همه نمیشه یه نسخه واحد پیچید و در مواقع مختلف فرق میکنه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم😐

چشمت بی بلا ایشالله بری کربلا😘😘

ولی جدی میگم عزیزم بعضی از مردا رو این چیزا حساسن و این خیلی خوبه میخوان به همه بگن زن ما همه من حریفه خودش مستقله و کاراشو به نحو احسنت انجام میده دیگه سعی کن نپرسی یا از کسی کمک نخوایی من میخوام واسه فردا ناهار دلمه درست کنم ولی ترخون و مرزه گیرم نیومد باورت میشه غرورم اجازه نمیده به مامانم بگم تا یکم از سبزی خشکاش بهم بده میگم با نعنا و شوید درست میکنم هر چی شد شد دیگه 

شاید پیش فامیلاش نمیخاد تو چیزی رو بپرسی و میخاد به همه بگه ک خانومش همه چیزو بلده و میدونه.اتفاقا خوبه ک 

بعضی شوهرا تازه زن طرفو هم میزنن تو سر زنشون و میگن فلانی خییلی دست پختش خوبه. مردا غرور دارن شاید از نظر تو کارت اشتباه نبوده اما شوهرت پیش پسر عمش غرور داره نکن اینکارو.

راستی ب مرد همسایه هم نده ماشینو جا ب جا کنه

چرا مگه دشمنته؟یا رینگِ بوکسه عزیزم. خب همسرشه.چیز بدی هم نگفتع اصلا

مگه خود ادم عقل نداره که خوب وبدو تشخیص بده؟؟مثل این میمونه که بگه میخوای بری سرکار لباس خواباتو دربیار کتوشلوار بپوش من خیلی بدم میاد کسی درباره ظاهرم چیزی بگه هرچیژی که دوستم دارم هستم صاحبم که نیست

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
چشمت بی بلا ایشالله بری کربلا😘😘 ولی جدی میگم عزیزم بعضی از مردا رو این چیزا حساسن و این خیلی خوبه ...

دقیقا منم همینجوری هستم. قرآن خدا غلط نمیشه که!!!!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
چرا مگه دشمنته؟یا رینگِ بوکسه عزیزم. خب همسرشه.چیز بدی هم نگفتع اصلا

واقعا همین خانومای مرد نما هستن ک دوست دارن تو خونه همه جی ب امر و نهی اونا باشه و شوهرو بزنن کنار.فردا پس فردا هم طلاااق

از نوع پیامک شخصه شوهرت خیلی حساسه.چون همه چیزو خیلی ریز نوشته.میتونست بگه خودت بخر من نمیرسم. ایشو ...

نه بابا فقط ۲سال بزرگه کلا اینجوریه از اول توضیح میده کشته منو اون ماسکم باید بگه بزن همیشه

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....
واقعا همین خانومای مرد نما هستن ک دوست دارن تو خونه همه جی ب امر و نهی اونا باشه و شوهرو بزنن کنار.ف ...

ببخشید شما دیدین که من طلاق بگیرم؟؟

من دوست ندارم کسی حس کنه حتی لباسای تنمم به تمایل اونه 

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
لازم بود بهش بگی توضیح غذا راگرفتی از اون خانم؟

خودش تو چتام خوند از اون روز هرچی درست میکنم تیکه میندازه زنگ بزن از زهره بپرس😐😐

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....
مگه خود ادم عقل نداره که خوب وبدو تشخیص بده؟؟مثل این میمونه که بگه میخوای بری سرکار لباس خوابات ...

همه عقل دارن.ولی گاهی هم خانم به همسرش نیگه فلان لبلس و نپوش.هم ممکنه اقا بگه.این جنگ نداره که.یه کم ارامش به زندگیتون تزریق کنید.دعوا و لجبازی و که همه بلدن.اونی که جو و اروم میکنه هنر کرده