2777
2789
عنوان

ختم امن یجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 41 پست
عه واقعا؟؟؟؟ وواای ممنون عزیزم لطف کردین یه دنیا ممنون🙏🙏🙏❤❤❤🌹🌹🌹🌷🌷🌷 من فکر کردم یه دوست د ...

عزیزمی😙😙😙😙❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤👑👑👑👑👑👑👑👑👑

برای 
@اعتصامی     @سبزحسنا     @مامانبزرگپانیذ    

من صدمرتبه برای شفای ایشون میفرستم 🌷🌷🌷🌷🌷

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@بانوی_کائنات     @rahaa98    

🌷

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
ممنون عزیزمم🌷🌷🌷

ان شاء الله  شفا بگیرن.

خواهش میکنم🌹🌹🌹

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
@مادر3قلوها    

سلام خوبی؟؟

خوندم عزیزم ممنون انشاءالله حاجت روابشی..التماس دعا🌹🌹

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
سلام خوبی؟؟ خوندم عزیزم ممنون انشاءالله حاجت روابشی..التماس دعا🌹🌹

سلام عزیز دل ممنون فداتون بشم،شماخوبین ان شاالله❤

ممنون خواهری ان شاالله😢💔

براتون صلوات میفرستم،ان شاالله خدادلتون روشادکنه💫🌷

برای 
سلام عزیز دل ممنون فداتون بشم،شماخوبین ان شاالله❤ ممنون خواهری ان شاالله😢💔 براتون صلوات میفرستم، ...

ممنونم ازت  

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه