2777
2789

من هشت دوره استفاده کردم 

عالیه 

کاش زودتر می‌خریدم

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هشت دوره استفاده کردم  عالیه  کاش زودتر می‌خریدم

ببین فقط ی سوتل همیشه تو ذهنم اونم اینکه خالیش میکنید میشورید😐 یا بدون شیتن میزارید سرجاش

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

منم می خوام بخرم. تولید زباله کمتر. حساسیت پد رو ایجاد نمیکنه. نگران نشتی نیستی. فقط می ترسم نتونم بهداشتش رو رعایت کنم. آخه شنیدم باید بجوشونیمش.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
ببین فقط ی سوتل همیشه تو ذهنم اونم اینکه خالیش میکنید میشورید😐 یا بدون شیتن میزارید سرجاش

نه میشوریم با آب خالی تمیز باآب سرد هم بعد دوباره تا میکنیم میزاریم سرجاش

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من هشت دوره استفاده کردم  عالیه  کاش زودتر می‌خریدم

میشه بیشتر توضیح بدین. مثلا شستشو و نگهداریش چجوریه؟

چند خریدین؟

سایز هاش متفاوته؟ و اینکه نشتی نداره؟

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
منم می خوام بخرم. تولید زباله کمتر. حساسیت پد رو ایجاد نمیکنه. نگران نشتی نیستی. فقط می ترسم نتونم ب ...

نه من هر دفعه 

پریودی به پریودی میجوشونی

میشه بیشتر توضیح بدین. مثلا شستشو و نگهداریش چجوریه؟ چند خریدین؟ سایز هاش متفاوته؟ و اینکه نشتی ند ...

اول هر پریودی میجوشونی 

بعد اگه دویا بیشتر زایمان طبیعی داشتی سایز ۲بردار مارک لونت کاپ 

من خرداد گرفتم ۳۵۰الان شدن۵۵۰ 

اگه درست بزاری وقلقش دستت بیاد اصلا نشتی نمیده هر۴ساعت عوضش کن

از کجا بخریم

دی جی کالا