2777
2789
عنوان

امروز روز باشکوه تولدم است😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 35 پست

چند ساله شدی گلم 

مبارک باشه اینم کادوت🎁 😀

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک 👏👏👏👏👏

خدایا...... آروزهام خاطره شن .....مگه خدا نگفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را..... پس کو پس چرا اجابت نمیکنه.....خدایا مصلحتمو با خواستم یکی کن مرسی❤
تولدت مبارک یادمه تو ی تاپیکی خیلی بحثمون شده بود ی بار 

من؟ 😂😂گلم من با کسی بحث نمیکنم خوشگلم

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
مبارک باشه..تولد منم تقریبا ۵۰روز دیگه اس....بنظرت واسم چی میخرن😏😏😏😏👶👶👶👶👶👶

یک اپل واچ😂😂😍😍 برای من که چیز خاصی نخریدن پول میدن همیشه😬😬🙄🙄

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
مبارکه 🏵️ منم هفته دیگ 

تولدت مبارکاااا